Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Blog « Rechon Life Science
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Är du vår nya medarbetare? Nya tjänster att söka på Rechon!

Rechon Life Science AB är ett privatägt läkemedelsföretag med hela verksamheten i Malmö. Vi har i mer än 60 år levererat aseptiska produkter enligt internationella krav för läkemedel. Vårt fokus är idag kontraktstillverkning av både registrerade läkemedel och material för klinisk prövning. Våra kunder finns runt om i världen och är både mindre start-up företag och big-pharma bolag. Vi är i ett expansivt skede med nya projekt och kunder vilket innebär utvecklingsmöjligheter för dig som framtida medarbetare. Se mer information på www.rechon.com

Rechon Life Science i Limhamn söker nu personal till flera olika tjänster, bl. a:
– Kvalitetsvärderare/QA Manager, QA
– Underhållschef, Maintenance
– Operatör Beredning & Filtrering, Bulk Production
– Operatör Förpackning, Packaging

Se annonserna nedan och skicka in din ansökan redan idag för ett garanterat spännande arbete i ett läkemedelsföretag med stark tillväxt och fantastiska kollegor.

.
KVALITETSVÄRDERARE/QA MANAGER, QA

Brinner du för kvalitet och vill medverka i Rechons utveckling? Vi söker nu en kvalitetsvärderare/QA Manager till QA-avdelningen.

QA:s uppgift är att säkerställa att tillverkning, kontroll och leverans av produkter sker i enlighet med GMP, vårt kvalitetssystem och kundkrav. Idag är vi 14 medarbetare på avdelningen.

Du kommer att arbete med att;
• Granska och värdera dokumentation för tillverkade och packade satser.
• Utvärdera och bedöma kvalitetspåverkande ärenden som avvikelser, CAPA och ändringar.
• Utarbeta, granska, godkänna olika kvalitetsdokument.
• Representera QA i både interna och externa projekt.
• Aktivt delta i förbättringsarbete av kvalitetssystemet och dess processer.
• Medverka vid inspektioner från myndigheter och kunder.
• Utföra inspektioner/audits både internt och hos våra leverantörer.
• Rådgivande i kvalitetsfrågor både internt och externt.

Du som söker;
Har en naturvetenskaplig högskoleutbildning och mer än åtta års erfarenhet av kvalitetsarbete inom läkemedels- eller medicinteknikbranschen. Har erfarenhet av GMP samt kvalitetskrav som ställs på tillverkare av läkemedel. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Till din läggning är du noggrann, strukturerad och målinriktad. Du har lätt för att prioritera och är flexibel. Har du dessutom erfarenhet av aseptisk produktion, kvalitetssystemarbete och/eller validering/kvalificering är det meriterande.

Låter det spännande? Skicka din ansökan till jobbQA@rechon.se senast 2021-03-12, urval och intervjuer görs löpande under ansökningstiden.

För information: Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Barbro Åström, Head of QA, telefon 0730 – 86 30 88.

Välkommen att dela en spännande framtid med oss på Rechon!

.
UNDERHÅLLSCHEF TILL MAINTENANCE

Rechon Life Science befinner sig i ett intressant skede med ett flertal förestående investeringar i fabriken i Limhamn. Tekniska nivån är hög och företaget spår en stark tillväxt de närmaste åren. Nu söker vi en Underhållschef som skall leda underhållet till nya nivåer.

Arbetsuppgifter
Som Underhållschef får du det övergripande ansvaret för maskiner och fastigheter. Du leder ett väl fungerande team av välutbildade och kunniga tekniker. Du ansvarar för att ta fram, implementera och följa upp de bästa förutsättningarna för att få till stånd ett effektivt underhållsarbete med syfte att förebygga stopp och underhåll i produktionen. Som del i ditt ansvarsområde kan nämnas:
* Leda och utveckla medarbetarna mot uppsatta mål
* Planera förebyggande underhåll tillsammans med produktionen
* Inköp av tjänster, verktyg, reservdelar m.m.
* Aktivt bidra med din kunskap i beslut om förändringar, ombyggnationer och investeringar
* Hantera löpande fastighetsfrågor såsom underhåll och inköp av förbrukningsmaterial
* Systematiskt arbetsmiljöarbete och övergripande brandskyddsfrågor
* Aktivt arbeta med olika förbättringsverktyg såsom SixSigma, 5S etc

Du kommer att rapportera till VD. Kontaktytorna inom företaget är många och underhållsavdelningen är en viktig intern tjänsteleverantör. Främst kommer du att arbeta med vår produktion och våra projektledare. Du kommer också att vara det naturliga bollplanket för vår projektavdelning vid införande av vårt omfattande investeringsprogram.

Din profil
Du är sannolikt idag underhållschef inom livsmedels-, läkemedels- eller medicintekniska branschen (eller annan regulatoriskt styrd bransch), alternativt har ambitionen att ta nästa steg i din karriär. Du har någon form av teknisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande relevant erfarenhet och ett stort tekniskt intresse. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du arbetet med SixSigma, andra förbättringsverktyg eller program för förebyggande underhåll är detta en klar merit.

Som person är du ansvarstagande och resultatinriktad. Du är också strukturerad och stresstålig. Prestigelöshet och en positiv inställning till förändring är också framgångsfaktorer i denna roll. Du är en naturlig ledare som är van att leda genom målstyrning och du inspirerar och engagerar din personal i förändrings- och förbättringsarbete. Sist men inte minst, du har ett tydligt kundfokus och strävar mot att leverera intern service av högsta klass.

Varför Underhållschef på Rechon Life Science?
Rechon Life Science befinner sig i en stark tillväxt med kommande högre volymer och investeringar i fabriken. För dig som tilltalas av ny teknik och tekniska utmaningar kommer detta vara en mycket intressant tjänst. Du erbjuds stora möjligheter och påverka och forma underhållsarbetet och gruppen. Där finns en stor investeringsvilja och för rätt person finns goda möjligheter till personlig och karriärmässig utveckling.

Information och ansökan
För mer information kring tjänsten kontakta Roland Holmqvist (VD), tfn 0709-48 24 24. Skicka personligt brev och CV till: rho@rechon.se med rubriken “Underhållschef – Rechon”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

.

OPERATÖR BEREDNING & FILTRERING, BULK PRODUCTION

Vi vill ytterligare stärka vår produktionsavdelning och söker nu operatörer inom beredning och filtrering som är en del i avdelningen Bulk produktion.

Avdelningen Bulk Produktion ansvarar för att producera läkemedelslösningar, allt från kliniskt material till färdig vara. Produktionen omfattar beredning, filtrering, aseptisk fyllning av injektionspreparat samt fyllning av sprayprodukter för nasala och orala applikationer

På Rechon arbetar vi enligt GMP (Good Manufacturing Practise) och större delen av arbetet utförs i klassade renrumslokaler. Vid samtliga arbetsmoment ställs höga krav på kvalitet, dokumentation, produktionshygien och tillämpning av gällande GMP-regler.

Vi erbjuder ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter där du får vara med och göra en skillnad. Bland arbetsuppgifterna ingår

* Arbete i renrum enligt aseptisk arbetsteknik
* Beredning och filtrering av läkemedelslösningar
* Uppvägningar och provtagning av råvaror och aktiva substanser
* Mikrobiologisk provtagning av vatten och lokaler
* Granskning och sammanställning av dokumentation
* Beställning och provhantering (leveranser), lager på avdelning (inventering etc)
* Kontinuerligt förbättringsarbete på avdelningen
* Dokumentering av ditt arbete
* Back-up vid fyllning av läkemedelslösningar samt disk
* Rapportering i affärssystem (Jeeves)

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av läkemedelsproduktion, renrumsarbete eller någon form av förbättringsarbete (LEAN). Arbetet kräver att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann och behärskar svenska i tal och skrift. Kunskaper i engelska, är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är flexibel, har lätt för att samarbeta, hålla flera bollar i luften och har en öppen och positiv inställning och ett intresse att lära.

Utbildning för de olika arbetsuppgifterna kommer att ges internt på Rechon.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till KNN@rechon.se. Vi går löpande igenom alla ansökningar och om du är en av de kandidater som bäst matchar tjänstens kravprofil kontaktar vi dig för en intervju.

.
OPERATÖRER TILL FÖRPACKNINGSAVDELNINGEN

Vi vill ytterligare stärka vår organisation och söker därför fler Operatörer till vår Förpackningsavdelning.

På Rechon arbetar vi enligt GMP (Good Manufacturing Practice). Vid samtliga arbetsmoment ställs höga krav på kvalitet, produktionshygien och tillämpning av gällande GMP-regler.

På Förpackningsavdelningen avsynas, monteras och förpackas olika produkter innan de skall skeppas ut.

Bland arbetsuppgifterna ingår bland annat:

* Etikettering och packning av produkt
* Följa rutiner för dokumentering av arbetet

Vi jobbar 4-skift, där en vecka är morgonskift, två dagskift och en vecka kvällsskift.

Vi söker dig med gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av läkemedelsproduktion. Arbetet kräver att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann, har god samarbetsförmåga och behärskar svenska i tal och skrift. Kunskaper i andra språk, så som engelska, är en fördel. Utbildning för de olika arbetsuppgifterna kommer att ges internt på Rechon.

Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som operatör hos oss så hör av dig till:

Aleksandar Kalundzievski, tel nr 040 -36 11 04

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till ir@rechon.se snarast, dock senast 2021-02-28.

Post a comment

Visst vill du bli vår nya kollega?!

Rechon Life Science i Limhamn söker nu personal till flera olika tjänster, bl. a:
– Underhållschef
– QC Analytiker
– QC Specialist
– QA Kvalitetsvärderare
Se annonserna nedan och skicka in din ansökan redan idag för ett garanterat spännande arbete i ett läkemedelsföretag med stark tillväxt och fantastiska kollegor.

.
UNDERHÅLLSCHEF TILL MAINTENANCE

Rechon Life Science befinner sig i ett intressant skede med ett flertal förestående investeringar i fabriken i Limhamn. Tekniska nivån är hög och företaget spår en stark tillväxt de närmaste åren. Nu söker vi en Underhållschef som skall leda underhållet till nya nivåer.

Arbetsuppgifter
Som Underhållschef får du det övergripande ansvaret för maskiner och fastigheter. Du leder ett väl fungerande team av välutbildade och kunniga tekniker. Du ansvarar för att ta fram, implementera och följa upp de bästa förutsättningarna för att få till stånd ett effektivt underhållsarbete med syfte att förebygga stopp och underhåll i produktionen. Som del i ditt ansvarsområde kan nämnas:
• Leda och utveckla medarbetarna mot uppsatta mål
• Planera förebyggande underhåll tillsammans med produktionen
• Inköp av tjänster, verktyg, reservdelar m.m.
• Aktivt bidra med din kunskap i beslut om förändringar, ombyggnationer och investeringar
• Hantera löpande fastighetsfrågor såsom underhåll och inköp av förbrukningsmaterial
• Systematiskt arbetsmiljöarbete och övergripande brandskyddsfrågor
• Aktivt arbeta med olika förbättringsverktyg såsom SixSigma, 5S etc
Du kommer att rapportera till VD. Kontaktytorna inom företaget är många och underhållsavdelningen är en viktig intern tjänsteleverantör. Främst kommer du att arbeta med vår produktion och våra projektledare. Du kommer också att vara det naturliga bollplanket för vår projektavdelning vid införande av vårt omfattande investeringsprogram.

Din profil
Du är sannolikt idag underhållschef inom livsmedels-, läkemedels- eller medicintekniska branschen (eller annan regulatoriskt styrd bransch), alternativt har ambitionen att ta nästa steg i din karriär. Du har någon form av teknisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande relevant erfarenhet och ett stort tekniskt intresse. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du arbetet med SixSigma, andra förbättringsverktyg eller program för förebyggande underhåll är detta en klar merit.

Som person är du ansvarstagande och resultatinriktad. Du är också strukturerad och stresstålig. Prestigelöshet och en positiv inställning till förändring är också framgångsfaktorer i denna roll. Du är en naturlig ledare som är van att leda genom målstyrning och du inspirerar och engagerar din personal i förändrings- och förbättringsarbete. Sist men inte minst, du har ett tydligt kundfokus och strävar mot att leverera intern service av högsta klass.

Varför Underhållschef på Rechon Life Science?
Rechon Life Science befinner sig i en stark tillväxt med kommande högre volymer och investeringar i fabriken. För dig som tilltalas av ny teknik och tekniska utmaningar kommer detta vara en mycket intressant tjänst. Du erbjuds stora möjligheter och påverka och forma underhållsarbetet och gruppen. Där finns en stor investeringsvilja och för rätt person finns goda möjligheter till personlig och karriärmässig utveckling.

Information och ansökan
För mer information kring tjänsten kontakta Roland Holmqvist (VD), tfn 0709-48 24 24. Skicka personligt brev och CV till: rho@rechon.se med rubriken “Underhållschef – Rechon”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

.
QC ANALYTIKER TILL KEMISKA GRUPPEN INOM QC
Inom företaget drivs såväl egna läkemedelsprojekt, rutinproduktionsprojekt för kunder av varierande slag samt utvecklingsprojekt kring tillverkning av material till kliniska studier. Rechon Life Science befinner sig i en spännande expansiv fas och vi söker därför nya medarbetare i rollen QC Analytiker inom kemiska gruppen.

Den kemiska avdelningen inom QC är indelad i 3 grupper med ca 30 medarbetare.
Vi ansvarar bl a för kontroll av råvaror, substans, produkt och förpackningsmaterial. Analysmetoderna vi arbetar efter är farmakopé-metoder (Ph Eur, USP, JP, BP) eller egna interna metoder. Arbetet sker enligt GMP (Good Manufacturing Practice).

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Utföra och rapportera kemiska releaseanalyser på råvaror, intermediat, kommersiella produkter samt produkter i utvecklingsfas
• Utföra och rapportera kemiska analyser på stabilitetsprover
• Utföra och rapportera tester på primära och sekundära förpackningsmaterial
• Utredning och rapportering av avvikelser
• Skriva och granska SOPar
• Om tidigare erfarenhet finns, kan koordinering av utvecklingsprojekts analyser och aktiviteter förekomma

Arbetet är varierat och du förväntas självständigt planera och utföra ditt arbete samt slutföra det inom givna tidsramar.
Du trivs med laborativt arbete kombinerat med dokumentation, är noggrann, flexibel, har god samarbetsförmåga och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Vana vid datorer är ett krav eftersom rutinerna kring provhantering och utvärdering av resultat samt analysinstrumentens styrsystem är datoriserade.

Vi söker Dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från läkemedelsindustrin och har högskole-/universitetsutbildning inom kemi, bioteknik eller motsvarande.

Det är meriterande om du har minst 3 års erfarenhet av analys av läkemedel enligt GMP med följande analystekniker:
• HPLC/UPLC analyser med Empower som mjukvara
• GC analyser med Empower som mjukvara
• Frisättning/dissolution analyser
• FTIR och UV analyser
• Råvaruanalys enligt farmakopéer

Det är meriterande om du har djupgående kunskaper inom:
• Microsoft Excel såsom makro och VBA kodning
• Metodvalidering enligt ICH guidelines inkl författande av valideringsprotokoll och valideringsrapporter
• Stabilitetsprogram enligt ICH guidelines inkl författande av stabilitetsprotokoll och stabilitetsrapporter
• Instrumentansvar samt kvalificering av analysinstrument
• Statistiska verktyg för trendning av analysdata

Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som
QC Analytiker hos oss så hör av dig till:
Anna Löfqvist Svensson, Manager QCC, 0732-74 53 79

Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till JobbQCC@rechon.se. Vi utvärderar ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan om du är intresserad!

Vi söker även en QC Senior analyst/QC specialist via Ranstad. Du hittar den annonsen på Ranstads hemsida: https://www.randstad.se/arbetssokande/jobb/qc-specialist-analytisk-kemi-till-rechon-life-science-i-malmo-201313291/

.
KVALITETSVÄRDERARE TILL QA

Om oss:
Rechon Life Science är ett privatägt läkemedelsföretag med hela verksamheten i Malmö. Vi har i mer än 60 år levererat aseptiska produkter enligt internationella krav för läkemedel. Vårt fokus är idag kontraktstillverkning av både registrerade läkemedel och material för klinisk prövning. Våra kunder finns runt om i världen och är både mindre start-up företag och big-pharma bolag. Se mer information på www.rechon.com

Rechon befinner sig i en mycket expansiv fas med flera nya tillverkningsuppdrag på väg in och ökande volymer för befintliga produkter och har därför behov av att stärka upp QA avdelningen med ytterligare två medarbetare.

Om tjänsterna:
QAs uppgift är att säkerställa att Rechon tillverkar, kontrollerar och levererar produkter av rätt kvalitet i enlighet med gällande GMP-krav, Rechons kvalitetssystem och avtal med våra kunder. Med tillskottet av de sökta tjänsterna kommer QA att bestå av 14 personer.

I arbetsuppgifterna för kvalitetsvärderare/QA Manager ingår bland annat:
• Granska och värdera dokumentation för tillverkade och packade satser.
• Utvärdera och bedöma kvalitetspåverkande ärenden som avvikelser, CAPA och ändringar.
• Utarbeta, granska, godkänna olika kvalitetsdokument.
• Representera QA i både interna och externa projekt.
• Medverka vid inspektioner från myndigheter och kunder på Rechon
• Utföra inspektioner/audits både internt och hos våra leverantörer.
• Aktivt delta i förbättringsarbete av kvalitetssystemet och dess processer
• Vara rådgivande i kvalitetsfrågor både internt och externt.

Vem är du:
Du har en naturvetenskaplig högskoleutbildning och några års erfarenhet av kvalitetsarbete, gärna från läkemedels- eller medicinteknikbranschen.
Du har god kännedom om god tillverknings sed (GMP) samt kvalitetskrav som ställs på tillverkare av läkemedel.
Du har god känsla för språk och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Som person är du noggrann, strukturerad och målinriktad.
Du har ett flexibelt förhållningssätt och kan byta fokus när förutsättningar och prioriteringsordningar ändrar sig.
Du trivs med att samarbeta både internt och med våra kunder.
Om du har erfarenhet av kvalificering av leverantörer (Supplier Management), ärendehantering i elektroniska system och/eller reklamationshantering är detta meriterande.

Vi erbjuder:
Rechon är i ett expansivt skede vilket innebär utvecklingsmöjligheter för dig som framtida medarbetare. Nya produkter och projekt är på väg in, och införande av flera datoriserade system för att stärka vårt arbete med fokus på kvalitet är i planen.
Tjänsten innebär att du kommer ha kontakter både inom företaget och med kunder, leverantörer, och andra samarbetspartners. Arbetet inom QA ger stora möjligheter till egna ansvarsområden.
Rechon är ansluten till kollektivavtal. Vi erbjuder frikostigt friskvårdsbidrag. Arbetstiderna är flexibla och du har lediga klämdagar. Båda tjänsterna avser heltid 40 h per vecka.

Ansökan: Välkommen att skicka din ansökan till jobbQA@rechon.se, urval och intervjuer görs löpande under ansökningstiden.

För information: Vid frågor om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta Barbro Åström, Head of QA, telefon 0730 – 86 30 88.

Välkommen att dela en spännande framtid med oss på Rechon!

Post a comment

Är du en av våra nya medarbetare och vill bli en del av Rechons spännande expansion och utveckling?

Om oss:
Rechon Life Science är ett privatägt läkemedelsföretag med hela verksamheten i Malmö. Vi har i mer än 60 år levererat aseptiska produkter enligt internationella krav för läkemedel. Vårt fokus är idag kontraktstillverkning av både registrerade läkemedel och material för klinisk prövning. Våra kunder finns runt om i världen och är både mindre start-up företag och big-pharma bolag. Se mer information på www.rechon.com

Rechon befinner sig i en mycket expansiv fas med flera nya tillverkningsuppdrag på väg in och ökande volymer för befintliga produkter och har därför behov av att stärka upp QA avdelningen med ytterligare två medarbetare.

Om tjänsterna:
QAs uppgift är att säkerställa att Rechon tillverkar, kontrollerar och levererar produkter av rätt kvalitet i enlighet med gällande GMP-krav, Rechons kvalitetssystem och avtal med våra kunder. Med tillskottet av de sökta tjänsterna kommer QA att bestå av 14 personer.

I arbetsuppgifterna för kvalitetsvärderare /QA Manager ingår bland annat:
• Granska och värdera dokumentation för tillverkade och packade satser.
• Utvärdera och bedöma kvalitetspåverkande ärenden som avvikelser, CAPA och ändringar.
• Utarbeta, granska, godkänna olika kvalitetsdokument.
• Representera QA i både interna och externa projekt.
• Medverka vid inspektioner från myndigheter och kunder på Rechon
• Utföra inspektioner/audits både internt och hos våra leverantörer.
• Aktivt delta i förbättringsarbete av kvalitetssystemet och dess processer
• Vara rådgivande i kvalitetsfrågor både internt och externt.

Vem är du:
Du har en naturvetenskaplig högskoleutbildning och några års erfarenhet av kvalitetsarbete, gärna från läkemedels- eller medicinteknikbranschen.
Du har god kännedom om god tillverknings sed (GMP) samt kvalitetskrav som ställs på tillverkare av läkemedel.
Du har god känsla för språk och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Som person är du noggrann, strukturerad och målinriktad.
Du har ett flexibelt förhållningssätt och kan byta fokus när förutsättningar och prioriteringsordningar ändrar sig.
Du trivs med att samarbeta både internt och med våra kunder.
Om du har erfarenhet av kvalificering av leverantörer (Supplier Management), ärendehantering i elektroniska system och/eller reklamationshantering är detta meriterande.

Vi erbjuder:
Rechon är i ett expansivt skede vilket innebär utvecklingsmöjligheter för dig som framtida medarbetare. Nya produkter och projekt är på väg in, och införande av flera datoriserade system för att stärka vårt arbete med fokus på kvalitet är i planen.
Tjänsten innebär att du kommer ha kontakter både inom företaget och med kunder, leverantörer, och andra samarbetspartners. Arbetet inom QA ger stora möjligheter till egna ansvarsområden.
Rechon är ansluten till kollektivavtal. Vi erbjuder frikostigt friskvårdsbidrag. Arbetstiderna är flexibla och du har lediga klämdagar. Båda tjänsterna avser heltid 40 h per vecka.

Ansökan: Välkommen att skicka din ansökan till jobbQA@rechon.se senast 2020-12-11, urval och intervjuer görs löpande under ansökningstiden.

För information: Vid frågor om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta Barbro Åström, Head of QA, telefon 0730 – 86 30 88.

Välkommen att dela en spännande framtid med oss på Rechon!

Post a comment
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.