Nu söker vi en Arbetsledare/Processingenjör till förpackningsavdelningen – sök den eller någon annan av våra utannonserade tjänster!

Arbetsledare/Processingenjör, Packaging

Är du en person som drivs av utmaningar och möjligheten att på ett innovativt sätt implementera dina kunskaper med målet att optimera produktionen samt säkerställa rationell dokumentation? Då är detta möjligheten för dig.

Bland arbetsuppgifterna ingår bland annat:

Arbetsledning
Skriva SOPar, batchdokumentation, förpackningsinstruktioner (QPI) och valideringsdokument
Delta i inköp av ny utrustning
Delta i FAT/SAT av ny utrustning
Vara ansvarig för utrustning på Packaging
Ansvarig för våra visionsystem
Utbilding av Operatörer på nya maskiner

Du har en teknisk/naturvetenskaplig utbildning på högskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet från läkemedelsindustrin eller motsvarande med vana av GMP. Meriterande är om du har erfarenhet från en arbetsledande roll inom tillverkningsindustrin. Du ska också kunna uttrycka dig flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Du är en ansvarsfull, noggrann, drivande och resultatorienterad person som har lätt för att samarbeta. Du är van att arbeta målinriktat samt motiveras av självständigt och ansvarsfullt arbete.

Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som Arbetsledare/Precessingenjör, Packaging hos oss så hör av dig till:

Aleksandar Kalundzievski 040-36 11 04

Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till ak@rechon.se snarast.

OBS!
Kolla även in våra andra tjänster på Rechon, tex. Kvalitetsvärderare, Provtagare/Laboratoriebiträde, Operatör till aseptisk produktion (2-skift), Operatör till förpackningsavdelningen
samt Operatör till beredning & filtrering som finns i vårt tidigare inlägg.
Se respektive annons för mer information.

.

Post a comment

Ny tjänst som provtagare/laboratoriebiträde till avdelningen för mikrobiologisk kontroll på Rechon finns ute nu. Kolla även in våra andra spännande tjänster!

Nu utlyser vi tjänsten som Provtagare/Laboratoriebiträde till QCM på Rechon. För mer information klicka på länken.
 
Vi får in många ansökningar till de olika tjänster som vi har utannonserat, men vi saknar just din ansökan!
 
Titta igenom nedanstående genom att klicka på länkarna och sök den tjänst som passar dig bäst.
 
 
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Post a comment

Rechon söker Provtagare/Laboratoriebiträde till QC för mikrobiologisk kontroll

Nu söker Rechon Provtagare/Laboratoriebiträde till QC för mikrobiologisk kontroll

Verksamheten:

Den mikrobiologiska gruppen inom Quality Control, QC, ansvarar bl.a. för kontroll av produktionsmiljö, media, råvaror, halvfabrikat och visst förpacknings material. Metoderna som används är pharmacopémetoder som totalantalsbestämningar, endotoxintester samt en del metoder framtagna in house.

I arbetet ingår även utredningar av avvikelser och mikrobiologiskt metod- och utvecklingsarbete. Gruppen består idag av 10 personer.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill arbeta med provtagning och rutinarbete på lab och i produktionsmiljö (klass A/B), vilket innebär renrumsklädsel. Arbetsuppgifterna innefattar i första hand provtagning av miljökontroller,vatten, tryckluft och kvävgas i produktionsmiljön samt en del rutinarbete på lab. som t.ex. substratberedning, dokumenthantering, sterilisering av utrustning, beställning och hantering av inkommande material samt diskning m.m.

Kvalifikationer:

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller någon form av eftergymnasial utbildning inom området.

Meriterande är dokumenterad GMP – utbildning och/eller tidigare erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin eller liknande.

Som person är du noggrann, flexibel, självgående och tar stort ansvar samt trivs med att arbeta enligt tydliga direktiv. Du har ett öga för detaljer och är mycket kvalitetsmedveten och tycker om att bidra till ständiga förbättringar och problemlösning.

Ansökan:

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till JobbQCM@rechon.se           

Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

 

Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science AB och om tjänsten som Provtagare/Laboratoriebiträde hos oss så hör av dig till:

Maj-Lis Olsson, Team Leader QC Mikro, 0732-74 50 35

Christina Aston, Head of QA & QC, 040-36 10 15

 

 

.

Post a comment