Rechon Life Science söker QC Analytiker till kemiska gruppen inom QC

Rechon Life Science söker QC Analytiker till kemiska gruppen inom QC
Inom företaget drivs såväl egna läkemedelsprojekt som rutinproduktionsprojekt för kunder av varierande slag samt utvecklingsprojekt kring tillverkning av material till kliniska studier. Den kemiska gruppen inom QC ansvarar bl a för kontroll av råvaror, substans, produkt och förpackningsmaterial. Metoderna vi arbetar efter vid analys är pharmakopée-metoder (Ph Eur, USP, JP) eller egenutvecklade metoder. Arbetet sker enligt GMP (Good Manufacturing Practice).

Nu vi vill ytterligare stärka vår organisation och söker därför QC Analytiker.

Arbetet är varierat och består av att utföra och rapportera de kemiska tester som löpande görs på råvaror och halvfabrikat, rutinanalys av kommersiella produkter samt kemiska analyser av produkter i utvecklingsfas. Analys av stabilitetsprover är en stor del av avdelningens arbete. I det dagliga arbetet ingår utredning och rapportering av avvikelser. Uppgifter som att vara instrumentansvarig, skriva analysprotokoll och kvalitetsrapporter sker kontinuerligt på avdelningen liksom att skriva och reviewa SOPar (Standard Operating Instruktions) inom avdelningens ansvarsområde. Koordinering av utvecklingsprojekts analyser och aktiviteter på avdelningen kan även komma ifråga om tillräcklig erfarenhet hos sökanden finns.

Vi söker Dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från läkemedelsindustrin och har högskoleutbildning inom kemi, bioteknik eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet av analystekniker som HPLC/UPLC, GC, Frisättning/Dissolution, FTIR och UV. Det är meriterande om du har 3 års erfarenhet eller mer av analys av läkemedel enligt GMP med ovanstående tekniker.

Arbetet kräver att Du tycker det är stimulerande med praktiskt arbete kombinerat med dokumentation. Du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann, har god samarbetsförmåga och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Rutinerna kring provhantering och utvärdering av resultat samt analysinstrumentens styrsystem är datoriserade varför vana vid arbete med datorer är ett krav.

Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som
QC Analytiker hos oss så hör av dig till

Anna Löfqvist Svensson, Team Leader på QC kem, 0732-74 53 79
Christina Aston, QP, Head of QA & QC, 040-36 10 15

Skicka in din ansökan till JobbQCC@rechon.se.
Ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att höra av dig!

Post a comment

Visst vill du jobba som Projektledare eller Valideringsingenjör på Rechon i Malmö?!

Projektledare/Valideringsingenjör, Projects & Validation

Vi vill ytterligare stärka vår organisation och söker därför en Projektledare alternativt Valideringsingenjör till avdelningen Projects & Validation. Avdelningen består idag av sex personer.

Inom avdelningen drivs såväl produktions- och utvecklingsprojekt för kunder samt egna investeringsprojekt av varierande slag. Vi arbetar både med kommersiell tillverkning samt tillverkning av material till kliniska studier och variationen på arbetsuppgifter är stor.

Allt efter verksamhetens krav ingår uppgifter av större och mindre karaktär. Dessa kan bland annat innefatta:
Att självständigt planera och driva projekt i olika storlekar och karaktär, bla
– Technology transfer/utvecklingsprojekt för produkter i kommersiell/klinisk fas
– Installationsprojekt av ny processutrustning
– Valideringsprojekt för nya produkter och processer
Upprättande av valideringsprotokoll och -rapporter inom följande områden
– Process
– Rengöring
– Utrustning
– Lokaler och media

Tjänsten innebär att du kommer ha kontakt med alla avdelningar inom företaget och få en stimulerande blandning av varierande arbetsuppgifter med stor möjlighet till eget ansvar. Den dagliga kontakten med kollegor men även kommunikationen med kunder, leverantörer och samarbetspartners från hela värden gör att det är en förutsättning att du behärskar både svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.

Vi söker dig med högskoleutbildning som har flera års erfarenhet inom läkemedelsbranschen eller motsvarande med vana av GMP, valideringsarbete och projektledning.

Du är en ansvarsfull, noggrann, drivande och resultatorienterad person som har lätt för att samarbeta med olika personer. Du är van att arbeta målinriktat samt motiveras av självständigt och ansvarsfullt arbete.

Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som Projektledare/ Valideringsingenjör hos oss så hör av dig till

Maria Wingren, Head of Projects & Validation 040-36 10 21

Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobbPV@rechon.se

Kolla även in våra andra tjänster som vi har ute, se tidigare inlägg.

Post a comment

Just nu söker vi på Rechon Analytiker och Laboranter till vår kemiska grupp inom Quality Control samt Beredare till vår aseptiska produktion.

Vi söker ständigt kompetenta och duktiga medarbetare till nya tjänster på Rechon. Just nu söker vi Analytiker och Laboranter till vår kemiska grupp inom Quality Control samt Beredare till vår aseptiska produktion.

* ANALYTIKER TILL KEMISKA GRUPPEN INOM QC *
Inom företaget drivs såväl egna läkemedelsprojekt som produktionsprojekt för kunder av varierande slag såsom techtransfer-projekt för rutintillverkning samt projekt kring tillverkning av material till kliniska studier. Den kemiska gruppen inom QC ansvarar bl a för kontroll av råvaror, media, halvfabrikat och förpackningsmaterial. Metoderna vi arbetar efter vid analys är pharmakopée-metoder (Ph Eur, USP) eller interna metoder. Arbetet sker enligt GMP (Good Manufacturing Practice).

Nu vi vill ytterligare stärka vår organisation och söker därför Analytiker till avdelningen ”Quality Control Chemical & Analytical Development”.

I varje läkemedelsprojekt finns en representant med från avdelningen som ansvarar för att driva de analytiska frågeställningarna i läkemedelsprojekten. I rollen ingår administrativa uppgifter som att kommunicera med kunden, göra tidsuppskattningar/kostnadsberäkningar till offerter och att samordna/koordinera projektets arbetsuppgifter på avdelningen.

Arbetet innebär även att ansvara för en stor del av dokumenthanteringen inom projektet, exempelvis provtagningsplaner, stabilitetsprotokoll/rapporter och andra sammmanfattande rapporter. Det ingår även granskning och godkännande av dokument som tas fram av andra avdelningar eller av kunden.

Förutom administrativa arbetsuppgifter ingår praktiskt analysarbete, exempelvis kontroll av substans och produkt i utvecklingsprojekten, stabilitetsprover och validering av analysmetoder.

Vi söker Dig som har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från läkemedelsindustrin och har högskoleutbildning inom kemi, bioteknik eller motsvarande. Du kommer självständigt planera och driva de analytiska frågeställningarna i läkemedelsprojekten vilket ställer krav på egen initiativförmåga, noggrannhet, god kommunikationsförmåga, stort engagemang och att du avslutar och levererar i rätt tid.

Erfarenhet av läkemedelsutveckling/analys är ett krav. Tidigare erfarenhet av att koordinera analysaktiviteter eller att leda arbetsgrupper är meriterande. Utmärkta kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning för att klara av tjänsten såväl som vana vid arbete med datorer.

Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten så hör av dig till:

Anna Löfqvist Svensson, Team Leader på QC kem, 0732-74 53 79
Christina Aston, QP, Head of QA & QC, 040-36 10 15

Välkommen att skicka in din ansökan till JobbQCC@rechon.se.

Ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att höra av dig!

* LABORANT TILL KEMISKA GRUPPEN INOM QC *
Den kemiska gruppen inom QC ansvarar bl a för kontroll av råvaror, media, halvfabrikat och förpackningsmaterial. Metoderna vi arbetar efter vid analys är pharmakopée-metoder (Ph Eur, USP, JP) eller egenutvecklade metoder. Arbetet sker enligt GMP (Good Manufacturing Practice).

Nu vi vill ytterligare stärka vår organisation och söker därför Laborant.

Arbetet kommer i första hand bestå av att utföra de kemiska tester som löpande görs på råvaror och halvfabrikat samt rutinanalys av kommersiella produkter. Analys av stabilitetsprover och kontroll av förpackningsmaterial kommer även ingå i arbetsuppgifterna. I det dagliga arbetet ingår utredning och rapportering av avvikelser.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av laborativt arbete och är högskoleingenjör eller labbassistent inom kemi eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet av analystekniker som HPLC/UPLC, GC, Frisättning, FTIR och UV. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med våtkemiska analyser, analys av läkemedel eller GxP.

Arbetet kräver att du tycker det är stimulerande med praktiskt arbete och att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann, har god samarbetsförmåga och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Rutinerna kring provhantering och utvärdering av resultat samt analysinstrumentens styrsystem är datoriserade varför vana vid arbete med datorer är ett krav.

Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som Laborant hos oss så hör av dig till

Anna Löfqvist Svensson, Team Leader på QC kem, 0732-74 53 79
Christina Aston, QP, Head of QA & QC, 040-36 10 15

Är Du en van och erfaren laborant som verkligen gillar att stå på labb och ta hand om det som kommer löpande skicka in din ansökan så snart som möjligt till JobbQCC@rechon.se.

Ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att höra av dig!

* OPERATÖR/BEREDARE TILL ASEPTISK PRODUKTION *
Vi vill ytterligare stärka vår produktionsavdelning och söker vi nu operatörer inom beredning och filtrering som är en del i avdelningen Bulk produktion.

Avdelningen Bulk Produktion ansvarar för att producera läkemedelslösningar, allt från kliniskt material till färdig vara. Produktionen omfattar beredning, filtrering, aseptisk fyllning av injektionspreparat samt fyllning av sprayprodukter för nasala och orala applikationer

På Rechon arbetar vi enligt GMP (Good Manufacturing Practise) och större delen av arbetet utförs i klassade renrumslokaler. Vid samtliga arbetsmoment ställs höga krav på kvalitet, dokumentation, produktionshygien och tillämpning av gällande GMP-regler.

Vi erbjuder ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter där du får vara med och göra en skillnad. Bland arbetsuppgifterna ingår

• Arbete i renrum enligt aseptisk arbetsteknik
• Beredning och filtrering av läkemedelslösningar
• Uppvägningar och provtagning av råvaror och aktiva substanser
• Mikrobiologisk provtagning av vatten och lokaler
• Sammanställning dokumentation
• Dokumentering av ditt arbete
• Back-up vid fyllning av läkemedelslösningar samt disk

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av läkemedelsproduktion eller renrumsarbete. Arbetet kräver att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann och behärskar svenska i tal och skrift. Kunskaper i andra språk, så som engelska, är en fördel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är flexibel, har lätt för att samarbeta, hålla flera bollar i luften och har en öppen och positiv inställning

Utbildning för de olika arbetsuppgifterna kommer att ges internt på Rechon.

Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som operatör hos oss så hör av dig till

Ingrid Wyckemans,Manager Bulk Production 0721-432520

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till Info@rechon.se

Post a comment