Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Blog « Rechon Life Science
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Spännande tjänster på Läkemedelsföretaget Rechon i Limhamn

Vi befinner oss i ett mycket spännande och expansivt skede och behöver därför stärka vår organisation med ytterligare medarbetare. Följande tjänster finns nu utannonserade:

BULK PRODUCTION söker Operatörer till Aseptic Cleaning Services, både för renrumsstädning och rendisk.
LOGISTICS söker både Outbound Shipping Manager och Supply Chain Manger
PROJECTS & VALIDATION söker Projektledare
MAINTENANCE söker Underhållsingenjör

Visst vill du jobba med oss!

.

OPERATÖR RENRUMSSTÄD TILL ASEPTIC CLEANING SERVICES, BULK PRODUCTION

Vi vill ytterligare stärka vår produktionsavdelning och söker nu en operatör för att ingå i vårt team Aseptic cleaning services, som är en del i avdelningen Bulk Produktion.

Avdelningen Bulk Produktion ansvarar för att producera läkemedelslösningar, allt från kliniskt material till färdig vara. Produktionen omfattar beredning, filtrering, aseptisk fyllning av injektionspreparat samt fyllning av sprayprodukter för nasala och orala applikationer.

På Rechon arbetar vi enligt GMP (Good Manufacturing Practise) och allt arbete utförs i klassade renrumslokaler. Vid samtliga arbetsmoment ställs höga krav på kvalitet, dokumentation, produktionshygien och tillämpning av gällande GMP-regler.

Vi erbjuder ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter där du får vara med och göra en skillnad. Bland arbetsuppgifterna ingår:

* Delta vid daglig städning av produktionslokaler/ renrumslokaler och dokumentera utfört arbete i städprotokoll
* Utföra tvätt och tillse att det finns renrumskläder färdiga för användning
* Back Up för disk av utrustning för beredning och fyllning efter avslutad produktion samt förpacka utrustning och märka med datum samt placera utrustningen på avsedd plats
* Då Aseptic cleaning services är en serviceenhet till produktionen så kan en del inköp samt material påfyllningsarbete förekomma.

Vi söker dig med gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av renrumsstäd och därmed renrumsarbete i GMP miljö. Arbetet kräver att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann och behärskar svenska i tal och skrift. Kunskaper i andra språk, så som engelska, är en fördel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är flexibel, ordningsam, har lätt för att samarbeta och hålla flera bollar i luften samt har en öppen och positiv inställning!
Utbildning för de olika arbetsuppgifterna kommer att ges internt på Rechon.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till cbe@rechon.se. Vi går löpande igenom alla ansökningar och om du är en av de kandidater som bäst matchar tjänstens kravprofil kontaktar vi dig för en intervju.

.

OPERATÖR RENDISK TILL ASEPTIC CLEANING SERVICES, BULK PRODUCTION

Vi vill ytterligare stärka vår produktionsavdelning och söker nu operatör för rendisk som huvudansvar, till avdelningen Bulk Produktion. Initialt så kommer arbetet att ske dagtid men skiftgång kan komma att bli aktuellt. Helg/kväll kan förekomma i en övergångsperiod.

Avdelningen Bulk Produktion ansvarar för att producera läkemedelslösningar, allt från kliniskt material till färdig vara. Produktionen omfattar beredning, aseptisk filtrering, aseptisk fyllning av injektionspreparat samt fyllning av sprayprodukter för nasala och orala applikationer

På Rechon arbetar vi enligt GMP och allt arbete utförs i klassade renrumslokaler/område (A-D). Vid samtliga arbetsmoment ställs höga krav på kvalitet, dokumentation, produktionshygien och tillämpning av gällande GMP-regler.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är flexibel, ordningsam, har lätt för att samarbeta och hålla flera bollar i luften samt har en öppen och positiv inställning!
Utbildning för de olika arbetsuppgifterna kommer att ges internt på Rechon.

Vi erbjuder ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter där du får vara med och göra en skillnad. Bland arbetsuppgifterna ingår:

* Utföra disk av utrustning för beredning och fyllning innan och efter avslutad produktion både maskinellt och manuellt.
* Förpacka utrustning, märka upp samt förvara utrustningen på avsedd plats
* Hantering av slangar till diskrum samt fyllning
* Hjälpa till med materialhantering till och från avdelning
* Kontinuerligt förbättringsarbete på avdelningen
* Noggrann dokumentering av ditt arbete
* Back-up vid daglig städning av produktionslokaler och dokumentera utfört arbete i städprotokoll
* Back-up för tvätthantering av arbetskläder till renrum klass B-D
* Vid behov hjälpa till med övriga uppgifter på avdelningen (avlösning under tillverkning, tömning autoklav mm)

Vi söker dig med gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av läkemedelsproduktion, renrumsarbete eller någon form av förbättringsarbete (LEAN). Arbetet kräver att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann och behärskar svenska i tal och skrift. Kunskaper i engelska, är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är flexibel, har lätt för att samarbeta, hålla flera bollar i luften och har en öppen och positiv inställning och ett intresse att lära

Utbildning för de olika arbetsuppgifterna kommer att ges internt på Rechon.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till ansokanbp@rechon.se Vi går löpande igenom alla ansökningar och om du är en av de kandidater som bäst matchar tjänstens kravprofil kontaktar vi dig för en intervju.

.

OUTBOUND SHIPPING MANAGER, LOGISTICS

Vi befinner oss i ett expansivt skede och behöver stärka vår organisation och med ytterligare medarbetare till vår avdelning Supply Chain and Logistics. I din roll som Outbound Shipping Manager kommer du att vara ansvarig för utleveranser och bokning av transporter med speditörer/skeppningsagenter såväl inom EU som utanför. Du kommer att vara ansvarig för skeppnings- och tulldokument samt fakturering till kunden.

I din roll kommer du ansvara för;

• Utleveranser och fakturering till kund
• Import/Export-skeppningsdokument och tulldokument i samband med utleveranser
• Utredning av transportförseningar och skador
• Förbättringar, uppföljning och kontroll av fraktkostnader
• Underhåll av kundregister i ERP systemet

I ditt arbete är det viktigt att du håller dig ajour med gällande lagstiftning inom tullväsendet och övriga myndigheter inom Sverige och respektive mottagarland. Du kommer vara kontaktperson för interna/externa kunder, speditörer/skeppsagenter, tull, Handelskammaren och försäkringsbolag. Du kommer delta i projekt och bidra med din expertis gällande transportlösningar.

Hos oss kommer du ha kontakt med alla avdelningar inom företaget och får stimulerande och varierande arbetsuppgifter med eget ansvar. I ditt arbete kommer du även ha kontakt med kunder, leverantörer och samarbetspartners från hela världen.

Du som söker har högskoleutbildning och gärna några års erfarenhet inom supply chain och logistik, men mångårig relevant arbetslivserfarenhet kan väga upp avsaknad av högskoleutbildning, och att du är rätt person för tjänsten samt de utmaningar som väntar på dig. Du är en drivande och resultatinriktad person som har lätt för att samarbeta. Du arbetar målinriktat, är ansvarsfull och brinner för ditt arbete. Till din läggning är du noggrann och strukturerad. Du har lätt för att kommunicera muntligen och skriftligen både på svenska och engelska.

Vill du veta mer om oss? Hör av dig till:

Leif Österling, Head of Supply Chain/Logistics 0723 – 60 72 89
Jessica Venhammar D&S Manager 0734 – 60 78 36
Din ansökan skickar du till recruite@rechon.se.

.
SUPPLY CHAIN MANAGER, LOGISTICS

Drivs du av utmaningar och möjligheten att implementera dina kunskaper inom Supply Chain management? Då är detta rätt jobb för dig.

Rechon Life Science befinner sig i en spännande och expansiv fas. Vi söker en ny medarbetare till vårt Supply Chain/Logistik team och som vill vara med på resan att arbeta med förbättringar i vårt produkt/material och informationsflödet.

Dina arbetsuppgifter består i att ta ansvar från ”ax till limpa” för kunder/produkter inom ditt ansvarsområde som innebär att arbeta med leverantörer, organisera inköp, produktionsplanering, prognoser, kommunikation/leveransplanering med kunden samt vidhålla och utfärda dokument till Produktions- och Kvalitetsavdelning. Vidare kommer du att vara involverad med att utveckla nyckeltal/KPI:er och etablera Performance Management på Rechon.
Dessutom, Rechon är en liten men dynamisk organisation så du måste vara öppen för att hjälpa till där det behövs.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från läkemedelsindustrin eller motsvarande bransch (livsmedel, hälsokost… etc). Universitet/högskola utbildning inom motsvarande ekonomi och/eller Logistik/Supply Chain är en lämplig utbildningsbakgrund men även mångårig relevant arbetslivserfarenhet kan väga upp avsaknad av en universitet/högskola utbildning och att du kan vara rätt profil för tjänsten samt de utmaningar som väntar på dig. Vi arbetar med ett SQL baserat ERP system (Jeeves) och har du IT/ERP erfarenhet med dig i bagaget eller arbetat med IT baserade planeringslösningar är det en merit. Vi förutsätter att du har erfarenhet med Microsoft Office och de standardverktyg som erbjudes. Du förväntas kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift i såväl engelska som svenska.

Du är en ansvarsfull, drivande och resultatorienterad person som har lätt för att samarbeta och är en ”team player”. Du är van att arbeta målinriktat samt motiveras av självständigt och ansvarsfullt arbete med känsla för detaljer och kvalitet. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med god förmåga att skapa relationer samtidigt som du inte är främmande för att ta svåra beslut vid behov. Vi ser att du gillar att arbeta mot uppsatta mål där du tar ansvar för ditt eget arbete och finns där för att hjälpa dina kollegor. Struktur och flexibilitet kommer naturligt för dig.

Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som Supply Chain Manager, hos oss så hör av dig till:

Leif Österling, Head of Supply Chain/Logistics 0723-607289

Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till Recruite@rechon.se snarast.

.
UNDERHÅLLSINGENJÖR, MAINTENANCE
Du kommer som underhållsingenjör att arbeta med att skapa ett effektivt och kvalitetssäkrat underhållsarbete med syfte att förebygga stopp och genomföra underhåll i företagets maskinpark.
Du kommer du bl a att arbeta med;
* Planering, prioritering och samordning av underhållsarbetet tillsammans med produktionsteamet och underhållsteamet.
* Förebyggande underhållsarbete, underhållsdokumentation, underhållsplaner och metoder för genomförande
* Inköp av tjänster, verktyg, reservdelar mm
* Supportera underhållsteamet med upprättande av serviceavtal
* Leda och delta i förbättringsprojekt, rotorsaksanalyser
* Skapa reservdelsstrategier för nya och gamla anläggningar
* Stödja olika projekt inom investering och produkt samt arbeta med analyser avseende tillgänglighet för att kunna effektivisera underhållsprogrammen

Du kommer att rapportera till vår Manager på Maintenance. Kontaktytorna inom företaget är många och underhållsavdelningen är en viktig intern tjänsteleverantör. Främst kommer du att arbeta med vår produktion och våra projektledare. Du kommer också att vara det naturliga bollplanket för vår projektavdelning vid införande av vårt omfattande investeringsprogram.

Din profil
Vi söker dig som har teknisk utbildning, gärna maskinteknik, och några års erfarenhet inom livsmedels-, läkemedels-, medicinteknik- eller processindustrin. Du har erfarenhet av GMP och brinner för teknik. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du arbetet med SixSigma, andra förbättringsverktyg eller program för förebyggande underhåll är detta en klar merit.

Som person är du ansvarstagande och resultatinriktad. Du är också strukturerad och stresstålig. Prestigelöshet och en positiv inställning till förändring är också framgångsfaktorer i denna roll. Du är en naturlig ledare som är van att arbeta med uppsatta mål. Du har ett tydligt kundfokus och strävar mot att leverera intern service av högsta klass.

Låter det intressant?
Kontakta gärna Kajsa Bruce, tfn +46 766 10 87 73. Du är välkommen att skicka din ansökan till: recruite@rechon.se med rubriken “Underhållsingenjör”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

.

PROJEKTLEDARE, PROJECTS & VALIDATION

Vill du vara med och arbeta i ett företag som är i ett spännande expanderingsskede och växer?

Vi behöver stärka vår organisation och med ytterligare en medarbetare till avdelningen Projects & Validation.

Inom avdelningen arbetar vi med produktions- och utvecklingsprojekt av läkemedel för kunder samt egna investeringsprojekt av varierande slag. Vi arbetar både med kommersiell tillverkning samt tillverkning av material till kliniska studier. Variationen på arbetsuppgifter är stor.

Du kommer att arbeta med att;

* Självständigt driva Technology Transfer projekt från klinisk fas till kommersiell tillverkning
* Att tillsammans med våra kunder utveckla och sätta upp produktionsprocesser för nya läkemedel
* Ansvarar för kundkontakt för aktuella projekt och leda Rechons arbete kring detta
* Sätta upp dokumentation kring utveckling, produktion och validering

Hos oss kommer du ha kontakt med alla avdelningar inom företaget och får stimulerande och varierande arbetsuppgifter med eget ansvar. I ditt arbete kommer Du även ha kontakt med kunder, leverantörer och samarbetspartners från hela världen.

Du som söker har högskoleutbildning och gärna några års erfarenhet inom läkemedelsbranschen eller motsvarande med vana av projektledning, läkemedelstillverkning, och GMP. Du är en drivande och resultatinriktad person som har lätt för att samarbeta. Du arbetar målinriktat, är ansvarsfull och brinner för ditt arbete. Till din läggning är Du noggrann och strukturerad. Du har lätt för att kommunicera muntligen och skriftligen både på svenska och engelska.

Vill du veta mer om oss? Ring gärna Maria Wingren, Head of Projects & Validation, tel nr: 0733 -999 202 eller Helén Hollerup, HR Manager, tel nr 0734 487 217.
Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till hnhp@rechon.se.

Post a comment

Nya tjänster att söka på Rechon

PROJEKTLEDARE, PROJECTS & VALIDATION

Vill du vara med och arbeta i ett företag som är i ett spännande expanderingsskede och växer?

Vi behöver stärka vår organisation och med ytterligare en medarbetare till avdelningen Projects & Validation.

Inom avdelningen arbetar vi med produktions- och utvecklingsprojekt av läkemedel för kunder samt egna investeringsprojekt av varierande slag. Vi arbetar både med kommersiell tillverkning samt tillverkning av material till kliniska studier. Variationen på arbetsuppgifter är stor.

Du kommer att arbeta med att;

* Självständigt driva Technology Transfer projekt från klinisk fas till kommersiell tillverkning
* Att tillsammans med våra kunder utveckla och sätta upp produktionsprocesser för nya läkemedel
* Ansvarar för kundkontakt för aktuella projekt och leda Rechons arbete kring detta
* Sätta upp dokumentation kring utveckling, produktion och validering

Hos oss kommer du ha kontakt med alla avdelningar inom företaget och får stimulerande och varierande arbetsuppgifter med eget ansvar. I ditt arbete kommer Du även ha kontakt med kunder, leverantörer och samarbetspartners från hela världen.

Du som söker har högskoleutbildning och gärna några års erfarenhet inom läkemedelsbranschen eller motsvarande med vana av projektledning, läkemedelstillverkning, och GMP. Du är en drivande och resultatinriktad person som har lätt för att samarbeta. Du arbetar målinriktat, är ansvarsfull och brinner för ditt arbete. Till din läggning är Du noggrann och strukturerad. Du har lätt för att kommunicera muntligen och skriftligen både på svenska och engelska.

Vill du veta mer om oss? Ring gärna Maria Wingren, Head of Projects & Validation, tel nr: 0733 -999 202 eller Helén Hollerup, HR Manager, tel nr 0734 487 217.
Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev senast 2021-09-18 till hnhp@rechon.se.

.
OPERATÖR TILL ASEPTIC CLEANING SERVICES, BULK PRODUCTION

Vi vill ytterligare stärka vår produktionsavdelning och söker nu en operatör för att ingå i vårt team Aseptic cleaning services, som är en del i avdelningen Bulk Produktion.

Avdelningen Bulk Produktion ansvarar för att producera läkemedelslösningar, allt från kliniskt material till färdig vara. Produktionen omfattar beredning, filtrering, aseptisk fyllning av injektionspreparat samt fyllning av sprayprodukter för nasala och orala applikationer.

På Rechon arbetar vi enligt GMP (Good Manufacturing Practise) och allt arbete utförs i klassade renrumslokaler. Vid samtliga arbetsmoment ställs höga krav på kvalitet, dokumentation, produktionshygien och tillämpning av gällande GMP-regler.

Vi erbjuder ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter där du får vara med och göra en skillnad. Bland arbetsuppgifterna ingår:

* Delta vid daglig städning av produktionslokaler/ renrumslokaler och dokumentera utfört arbete i städprotokoll
* Utföra tvätt och tillse att det finns renrumskläder färdiga för användning
* Back Up för disk av utrustning för beredning och fyllning efter avslutad produktion samt förpacka utrustning och märka med datum samt placera utrustningen på avsedd plats
* Då Aseptic cleaning services är en serviceenhet till produktionen så kan en del inköp samt material påfyllningsarbete förekomma.

Vi söker dig med gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av renrumsstäd och därmed renrumsarbete i GMP miljö. Arbetet kräver att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann och behärskar svenska i tal och skrift. Kunskaper i andra språk, så som engelska, är en fördel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är flexibel, ordningsam, har lätt för att samarbeta och hålla flera bollar i luften samt har en öppen och positiv inställning!
Utbildning för de olika arbetsuppgifterna kommer att ges internt på Rechon.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till cbe@rechon.se. Vi går löpande igenom alla ansökningar och om du är en av de kandidater som bäst matchar tjänstens kravprofil kontaktar vi dig för en intervju.

Post a comment

Är du vår nya medarbetare? Nya tjänster att söka på Rechon!

Rechon Life Science AB är ett privatägt läkemedelsföretag med hela verksamheten i Malmö. Vi har i mer än 60 år levererat aseptiska produkter enligt internationella krav för läkemedel. Vårt fokus är idag kontraktstillverkning av både registrerade läkemedel och material för klinisk prövning. Våra kunder finns runt om i världen och är både mindre start-up företag och big-pharma bolag. Vi är i ett expansivt skede med nya projekt och kunder vilket innebär utvecklingsmöjligheter för dig som framtida medarbetare. Se mer information på www.rechon.com

Rechon Life Science i Limhamn söker nu personal till flera olika tjänster, bl. a:
– Kvalitetsvärderare/QA Manager, QA
– Underhållschef, Maintenance
– Operatör Beredning & Filtrering, Bulk Production
– Operatör Förpackning, Packaging

Se annonserna nedan och skicka in din ansökan redan idag för ett garanterat spännande arbete i ett läkemedelsföretag med stark tillväxt och fantastiska kollegor.

.
KVALITETSVÄRDERARE/QA MANAGER, QA

Brinner du för kvalitet och vill medverka i Rechons utveckling? Vi söker nu en kvalitetsvärderare/QA Manager till QA-avdelningen.

QA:s uppgift är att säkerställa att tillverkning, kontroll och leverans av produkter sker i enlighet med GMP, vårt kvalitetssystem och kundkrav. Idag är vi 14 medarbetare på avdelningen.

Du kommer att arbete med att;
• Granska och värdera dokumentation för tillverkade och packade satser.
• Utvärdera och bedöma kvalitetspåverkande ärenden som avvikelser, CAPA och ändringar.
• Utarbeta, granska, godkänna olika kvalitetsdokument.
• Representera QA i både interna och externa projekt.
• Aktivt delta i förbättringsarbete av kvalitetssystemet och dess processer.
• Medverka vid inspektioner från myndigheter och kunder.
• Utföra inspektioner/audits både internt och hos våra leverantörer.
• Rådgivande i kvalitetsfrågor både internt och externt.

Du som söker;
Har en naturvetenskaplig högskoleutbildning och mer än åtta års erfarenhet av kvalitetsarbete inom läkemedels- eller medicinteknikbranschen. Har erfarenhet av GMP samt kvalitetskrav som ställs på tillverkare av läkemedel. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Till din läggning är du noggrann, strukturerad och målinriktad. Du har lätt för att prioritera och är flexibel. Har du dessutom erfarenhet av aseptisk produktion, kvalitetssystemarbete och/eller validering/kvalificering är det meriterande.

Låter det spännande? Skicka din ansökan till jobbQA@rechon.se senast 2021-03-12, urval och intervjuer görs löpande under ansökningstiden.

För information: Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Barbro Åström, Head of QA, telefon 0730 – 86 30 88.

Välkommen att dela en spännande framtid med oss på Rechon!

.
UNDERHÅLLSCHEF TILL MAINTENANCE

Rechon Life Science befinner sig i ett intressant skede med ett flertal förestående investeringar i fabriken i Limhamn. Tekniska nivån är hög och företaget spår en stark tillväxt de närmaste åren. Nu söker vi en Underhållschef som skall leda underhållet till nya nivåer.

Arbetsuppgifter
Som Underhållschef får du det övergripande ansvaret för maskiner och fastigheter. Du leder ett väl fungerande team av välutbildade och kunniga tekniker. Du ansvarar för att ta fram, implementera och följa upp de bästa förutsättningarna för att få till stånd ett effektivt underhållsarbete med syfte att förebygga stopp och underhåll i produktionen. Som del i ditt ansvarsområde kan nämnas:
* Leda och utveckla medarbetarna mot uppsatta mål
* Planera förebyggande underhåll tillsammans med produktionen
* Inköp av tjänster, verktyg, reservdelar m.m.
* Aktivt bidra med din kunskap i beslut om förändringar, ombyggnationer och investeringar
* Hantera löpande fastighetsfrågor såsom underhåll och inköp av förbrukningsmaterial
* Systematiskt arbetsmiljöarbete och övergripande brandskyddsfrågor
* Aktivt arbeta med olika förbättringsverktyg såsom SixSigma, 5S etc

Du kommer att rapportera till VD. Kontaktytorna inom företaget är många och underhållsavdelningen är en viktig intern tjänsteleverantör. Främst kommer du att arbeta med vår produktion och våra projektledare. Du kommer också att vara det naturliga bollplanket för vår projektavdelning vid införande av vårt omfattande investeringsprogram.

Din profil
Du är sannolikt idag underhållschef inom livsmedels-, läkemedels- eller medicintekniska branschen (eller annan regulatoriskt styrd bransch), alternativt har ambitionen att ta nästa steg i din karriär. Du har någon form av teknisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande relevant erfarenhet och ett stort tekniskt intresse. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du arbetet med SixSigma, andra förbättringsverktyg eller program för förebyggande underhåll är detta en klar merit.

Som person är du ansvarstagande och resultatinriktad. Du är också strukturerad och stresstålig. Prestigelöshet och en positiv inställning till förändring är också framgångsfaktorer i denna roll. Du är en naturlig ledare som är van att leda genom målstyrning och du inspirerar och engagerar din personal i förändrings- och förbättringsarbete. Sist men inte minst, du har ett tydligt kundfokus och strävar mot att leverera intern service av högsta klass.

Varför Underhållschef på Rechon Life Science?
Rechon Life Science befinner sig i en stark tillväxt med kommande högre volymer och investeringar i fabriken. För dig som tilltalas av ny teknik och tekniska utmaningar kommer detta vara en mycket intressant tjänst. Du erbjuds stora möjligheter och påverka och forma underhållsarbetet och gruppen. Där finns en stor investeringsvilja och för rätt person finns goda möjligheter till personlig och karriärmässig utveckling.

Information och ansökan
För mer information kring tjänsten kontakta Roland Holmqvist (VD), tfn 0709-48 24 24. Skicka personligt brev och CV till: rho@rechon.se med rubriken “Underhållschef – Rechon”. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Välkommen med din ansökan!

.

OPERATÖR BEREDNING & FILTRERING, BULK PRODUCTION

Vi vill ytterligare stärka vår produktionsavdelning och söker nu operatörer inom beredning och filtrering som är en del i avdelningen Bulk produktion.

Avdelningen Bulk Produktion ansvarar för att producera läkemedelslösningar, allt från kliniskt material till färdig vara. Produktionen omfattar beredning, filtrering, aseptisk fyllning av injektionspreparat samt fyllning av sprayprodukter för nasala och orala applikationer

På Rechon arbetar vi enligt GMP (Good Manufacturing Practise) och större delen av arbetet utförs i klassade renrumslokaler. Vid samtliga arbetsmoment ställs höga krav på kvalitet, dokumentation, produktionshygien och tillämpning av gällande GMP-regler.

Vi erbjuder ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter där du får vara med och göra en skillnad. Bland arbetsuppgifterna ingår

* Arbete i renrum enligt aseptisk arbetsteknik
* Beredning och filtrering av läkemedelslösningar
* Uppvägningar och provtagning av råvaror och aktiva substanser
* Mikrobiologisk provtagning av vatten och lokaler
* Granskning och sammanställning av dokumentation
* Beställning och provhantering (leveranser), lager på avdelning (inventering etc)
* Kontinuerligt förbättringsarbete på avdelningen
* Dokumentering av ditt arbete
* Back-up vid fyllning av läkemedelslösningar samt disk
* Rapportering i affärssystem (Jeeves)

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av läkemedelsproduktion, renrumsarbete eller någon form av förbättringsarbete (LEAN). Arbetet kräver att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann och behärskar svenska i tal och skrift. Kunskaper i engelska, är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är flexibel, har lätt för att samarbeta, hålla flera bollar i luften och har en öppen och positiv inställning och ett intresse att lära.

Utbildning för de olika arbetsuppgifterna kommer att ges internt på Rechon.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till KNN@rechon.se. Vi går löpande igenom alla ansökningar och om du är en av de kandidater som bäst matchar tjänstens kravprofil kontaktar vi dig för en intervju.

.
OPERATÖRER TILL FÖRPACKNINGSAVDELNINGEN

Vi vill ytterligare stärka vår organisation och söker därför fler Operatörer till vår Förpackningsavdelning.

På Rechon arbetar vi enligt GMP (Good Manufacturing Practice). Vid samtliga arbetsmoment ställs höga krav på kvalitet, produktionshygien och tillämpning av gällande GMP-regler.

På Förpackningsavdelningen avsynas, monteras och förpackas olika produkter innan de skall skeppas ut.

Bland arbetsuppgifterna ingår bland annat:

* Etikettering och packning av produkt
* Följa rutiner för dokumentering av arbetet

Vi jobbar 4-skift, där en vecka är morgonskift, två dagskift och en vecka kvällsskift.

Vi söker dig med gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av läkemedelsproduktion. Arbetet kräver att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann, har god samarbetsförmåga och behärskar svenska i tal och skrift. Kunskaper i andra språk, så som engelska, är en fördel. Utbildning för de olika arbetsuppgifterna kommer att ges internt på Rechon.

Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som operatör hos oss så hör av dig till:

Aleksandar Kalundzievski, tel nr 040 -36 11 04

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till ir@rechon.se snarast, dock senast 2021-02-28.

Post a comment
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.