Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Ännu fler tjänster utlysta!! « Rechon Life Science
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Ännu fler tjänster utlysta!!

Förutom Operatör till vår aseptiska produktion, Laborant till QC och Operatörer till Förpackningsavdelningen söker vi nu även en Laborant till vår mikrobiologiska avdelning på QC

 

Laborant till Quality Control
 
Verksamheten:
Den mikrobiologiska gruppen inom Quality Control, QC, ansvarar bl.a. för kontroll av produktionsmiljö, media, råvaror, halvfabrikat och visst förpacknings material.  Metoderna som används är pharmacopémetoder som totalantalsbestämningar, endotoxintester samt en del metoder framtagna in house.
I arbetet ingår även utredningar av avvikelser och mikrobiologiskt metod- och utvecklingsarbete. Gruppen består idag av 7 personer.
 
Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som vill arbeta med rutinarbete på lab. som t.ex. provregistrering, rutinprovsättning, substratberedning, dokumenthantering, sterilisering av utrustning m.m. samt en del provtagning av vatten och produktionsmiljö. 
 
Kvalifikationer:
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har eftergymnasial utbildning inom området.  Då arbetet innebär en hel del rapportering och dokumentering är det viktigt att du är van datoranvändare.
Meriterande är dokumenterad GMP – utbildning och/eller tidigare erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin eller liknande.
 
Som person är du noggrann, flexibel, självgående och tar stort ansvar samt trivs med att arbeta enligt tydliga direktiv. Du har ett öga för detaljer och är mycket kvalitetsmedveten och tycker om att bidra till ständiga förbättringar och problemlösning.
 
Ansökan:
Skicka endast personligt brev och CV i ansökan. 
Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.
 
Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science AB och om tjänsten som Provtagare/Laborant hos oss så hör av dig till:
 
Maj-Lis Olsson, Team Leader QC Mikro, 0732-74 50 35
Christina Aston, Head of QA & QC, 040-36 10 15
 
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till 201504@rechon.se senast 30 april 2015.
 
 
.
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.