Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Ny tjänst ute, Rechon söker Head of Production « Rechon Life Science
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Ny tjänst ute, Rechon söker Head of Production

Head of Production
 
Är du en produktionschef som drivs av utmaningar och möjligheten att på ett innovativt sätt implementera dina kunskaper med målet att optimera produktionen? Då är detta möjligheten för dig. Vi vill ytterligare stärka vår organisation och söker därför en ansvarig för vår produktionsverksamhet samt underhållsfunktion.
 
Vi söker dig som är van att arbeta utifrån ett LEAN-perspektiv för att optimera arbetet samt ser till att verksamheten arbetar på ett koordinerat sätt mot gemensamma mål. Din främsta uppgift kommer vara att leda produktionen där du ansvarar för produktions-, logistik- samt underhållspersonalen. I dina arbetsuppgifter ingår även att se över och skapa rutiner inom inköp, materialflöde, produktion, underhåll och leveranser.
 
Du har en teknisk utbildning på högskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet från läkemedelsindustrin eller motsvarande med vana av GMP samt några års erfarenhet från en produktionsledande roll. Meriterande är om du har erfarenhet från både stora och små tillverkningsföretag. Du ska också kunna uttrycka dig flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
 
Du är en effektiv ledare som tar egna initiativ och motiveras av att driva en organisation framåt. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med god förmåga att skapa relationer samtidigt som du inte är främmande för att ta svåra beslut vid behov. Vi ser att du gillar att arbeta mot uppsatta mål där du tar ansvar för ditt eget arbete och finns där för att vägleda dina kollegor. Struktur och flexibilitet kommer naturligt för dig. 
 
Du är en ansvarsfull, noggrann, drivande och resultatorienterad person som har lätt för att samarbeta. Du är van att arbeta målinriktat samt motiveras av självständigt och ansvarsfullt arbete.
 
Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som Head of Production hos oss så hör av dig till:
 
Roland Holmqvist, VD, 040-36 11 70
Christina Aston, Head of QA & QC, 040-36 10 15
 
Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till info@rechon.se snarast.
 
 
 
 
.
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.