Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Nya tjänster ute! Vi söker nu Kvalitetsvärderare och Projekt- & valideringsledare till Rechon i Malmö « Rechon Life Science
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Nya tjänster ute! Vi söker nu Kvalitetsvärderare och Projekt- & valideringsledare till Rechon i Malmö

Vi vill ytterligare stärka vår organisation och söker därför personer till vår kvalitetssäkringsavdelning "Quality Assurance Manager, QA" och vår projekt- och valideringsavdelning "Projects & validation Manager, P&D".

Quality Assurance Manager, QA
 
Vi söker nu kvalitetsvärderare (QP-delegat) till vår QA-avdelning.
 
Rechon arbetar i enlighet med gällande GMP-krav för läkemedel i främst EU (Eudralex vol 4) och USA (21 CFR part 211) men för en global marknad. Rechon arbetar också för att uppfylla kraven i EU direktivet för medicinsktekniska produkter (ISO 13485) och motsvarande krav i USA (21 CFR part 820).
 
QA är ansvarig för kvalitetssystemet på Rechon där följande delsystem ingår:
 
·        God dokumentationssed
·        Ändringar
·        Korrigerande/förebyggande åtgärder
·        GxP riskhantering
·        Leverantörsuppföljning
·        Avvikelsehantering – OOS hantering
·        Reklamationer och indragningar
·        Validering
·        Frisläppning av produkt
·        Egeninspektion
·        Träning/utbildning
 
Bland arbetsuppgifterna ingår bland annat:
·        Granska och värdera den samlade batchdokumentationen från tillverkade och packade satser, utreda och bedöma eventuella avvikelsers påverkan på dispositionsbeslut samt fatta dispositionsbeslut med stöd av tillgängligt underlag.
·        Fungera som QA representant i både interna projekt och externa kundprojekt och där ta ansvar för QA frågor och relaterade uppgifter i projekten.
·        Leda och/eller delta vid inspektioner från myndigheter och kunder på Rechon, utföra egeninspektioner, auditera leverantörer samt utvärdera nya/gamla leverantörer.
·        Utarbeta och/eller granska och godkänna interna och externa dokument, t ex instruktioner, specifikationer, provtagningssidor, tillverkningsdokument, stabilitetsprotokoll och -rapporter, metoder, årsrapporter, riskanalyser, CTD-dokument.
·        Hantera och bedöma avvikelse-, CAPA-, CR- och reklamationsärenden samt utföra trendbevakning.
·        Vara involverad vid kvalificeringar och valideringar.
·        Ge GMP-support till produktionen och andra avdelningar samt vid behov till kunder och leverantörer.
·        Implementera kvalitetsstandarder, policys och riktlinjer samt den övergripande tolkningen av allmän GMP på Rechon.
 
Ansvarsområdena innefattar injektionsprodukter, nasala/orala sprayer, råvaror, API, media samt primärt, sekundärt och tryckt förpackningsmaterial.
 
Tjänsten innebär att du kommer ha kontakt med alla avdelningar inom företaget och få en stimulerande blandning av varierande arbetsuppgifter med stor möjlighet till eget ansvar. Den dagliga kontakten med kollegor men även kommunikationen med kunder, leverantörer, inspektörer och samarbetspartners från hela värden gör att det är en förutsättning att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
 
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som kvalitetsvärderare (QP-delegat) på ett läkemedelsföretag med utbildning som apotekare, civilingenjör eller liknande. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med aseptisk produktion samt hantering och frisläppning av kliniskt prövningsmaterial.
 
Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som kvalitetsvärderare hos oss så hör av dig till
 
Christina Aston, QP, Head of QA & QC, 040-36 10 15
Roland Holmqvist, VD, 040-36 11 70
 
Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till info@rechon.se snarast.
 
 
Projekt- & valideringsledare
 
Inom avdelningen Projects & Development drivs såväl egna läkemedelsprojekt som produktionsprojekt för kunder av varierande slag såsom techtransfer-projekt för rutintillverkning samt projekt kring tillverkning av material till kliniska studier och.
 
Allt efter verksamhetens krav ingår uppgifter av större och mindre karaktär. Dessa kan bland annat innefatta:
 
·        Att självständigt planera och driva projekt i olika storlekar och karaktär, bla
         Valideringsprojekt för nya produkter och processer
         Produktprojekt
         Installationsprojekt av ny processutrustning
·        Upprättande av valideringsprotokoll och -rapporter inom några eller samtliga av följande områden
         Process
         Rengöring
         Utrustning
         Lokaler och media
 
Tjänsten innebär att du kommer ha kontakt med alla avdelningar inom företaget och få en stimulerande blandning av varierande arbetsuppgifter med stor möjlighet till eget ansvar. Den dagliga kontakten med kollegor men även kommunikationen med kunder, leverantörer och samarbetspartners från hela värden gör att det är en förutsättning att du behärskar både svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.
 
Vi söker dig med högskoleutbildning som har flera års erfarenhet inom läkemedelsbranschen eller motsvarande med vana av GMP och erfarenhet av valideringsarbete. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att leda projekt.
Du är en ansvarsfull, noggrann, drivande och resultatorienterad person som har lätt för att samarbeta med olika personer.Du är van att arbeta målinriktat samt motiveras av självständigt och ansvarsfullt arbete.
 
Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som projekt- & valideringsledare hos oss så hör av dig till
 
Maria Wingren, Projects & Development, 040-36 10 21
Roland Holmqvist, VD, 040-36 11 70
 
Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till info@rechon.se snarast.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.