Rechon söker en kvalitetsvärderare till QA

Quality Assurance Manager, QA
 
Rechon Life Science AB är ett mångfacetterat företag som arbetar med både kunders och egna utvecklingsprojekt, kommersiella produkter samt prövningsläkemedel. Vi producerar främst aseptiska injektionspreparat i vialer, ampuller, sprutor och cartridge men även en del nasala och orala sprayprodukter. Vi har en stor förpackningsverksamhet där även serialisering av produkter ingår. Rechon arbetar i enlighet med gällande GMP-krav för läkemedel i främst EU (Eudralex vol 4) och USA (21 CFR part 211) men för en global marknad.
 
Vi söker nu kvalitetsvärderare – Quality Assurance Manager – till vår QA-avdelning. QA är ansvarig för kvalitetssystemet på Rechon där följande delsystem ingår:
  
·         God dokumentationssed
·         Ändringar
·         Validering
·         GxP riskhantering
·         Korrigerande & förebyggande åtgärder
·         Avvikelsehantering – OOS hantering
·         Reklamationer och indragningar
·         Leverantörsuppföljning
·         Frisläppning av produkt
·         Egeninspektion
·         Träning/utbildning
 
Förutom alla de varierande uppgifter som ryms inom kvalitetsarbete ingår även QA-ansvar i pågående utvecklingsprojekt, både interna och externa, delta vid inspektioner från myndigheter och kunder, auditera leverantörer samt att påverka och upprätthålla den övergripande tolkningen av allmän GMP på Rechon.
 
Tjänsten innebär att du kommer ha kontakt med alla avdelningar inom företaget och få en stimulerande blandning av varierande arbetsuppgifter med stor möjlighet till eget ansvar. Den dagliga kontakten med kollegor men även kommunikationen med kunder, leverantörer, inspektörer och samarbetspartners från hela värden gör att det är en förutsättning att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
 
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som kvalitetsvärderare (QP-delegat) på ett läkemedelsföretag. Erfarenhet från prövningsläkemedel (IMP) är meriterande. Din utbildning bör vara apotekare, civilingenjör eller liknande.
 
Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science AB och om tjänsten som kvalitetsvärderare hos oss så hör av dig till
 
Christina Aston, QP, Head of QA & QC                      040-36 10 15
 
Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till JobbQA@rechon.se snarast.
 
.