Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Rechon söker nu en laborant till den kemiska gruppen inom Quality Control « Rechon Life Science
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Rechon söker nu en laborant till den kemiska gruppen inom Quality Control

Laborant till Quality Control
 
Den kemiska gruppen inom Quality Control, QC, ansvarar bl a för kontroll av råvaror, media, halvfabrikat och förpackningsmaterial. Metoderna vi arbetar efter vid analys är pharmakopée-metoder (Ph Eur, USP) eller egenutvecklade metoder. Arbetet sker enligt Good Manufacturing Practice, GMP.
 
Nu vi vill ytterligare stärka vår organisation och söker därför en Laborant till kemiska gruppen inom QC.
 
Arbetet kommer i första hand bestå av att utföra de kemiska tester som löpande görs på vatten, råvaror och halvfabrikat samt rutinanalys av kommersiella produkter. Dessutom kommer kontroll av förpackningsmaterial och analys av stabilitetsprover ingå i arbetsuppgifterna. I arbetet ingår även utredning och rapportering av avvikelser.
 
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av laborativt arbete och/eller är högskoleingenjör eller labbassistent inom kemi eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet av analystekniker som FTIR, UV och HPLC. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med våtkemiska analyser, pharmakopéemetoder, analys av läkemedel eller GxP.
 
Arbetet kräver att du tycker det är stimulerande med praktiskt arbete och att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann, har god samarbetsförmåga och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Rutinerna kring provhantering och utvärdering av resultat samt analysinstrumentens styrsystem är datoriserade varför vana vid arbete med datorer är ett krav.
 
Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science AB och om tjänsten som Laborant hos oss så hör av dig till:
 
Anna Löfqvist Svensson, Team Leader på QC kem, 0732-74 53 79
Christina Aston, QP, Head of QA & QC, 040-36 10 15
 
Är Du en van och erfaren laborant som verkligen gillar att stå på labb och ta hand om det som kommer löpande så är du välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev snarast till: 

Rechon Life Science AB
Att. Anna Löfqvist Svensson
Box 600 43
216 10 Limhamn

eller per mail till 
 
Vi ser fram emot att höra av dig! 
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.