Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Rechon söker Valideringsingenjör, Renrumsoperatör, Analytiker och Laborant – ta chansen att få arbeta med världens bästa kollegor! « Rechon Life Science
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Rechon söker Valideringsingenjör, Renrumsoperatör, Analytiker och Laborant – ta chansen att få arbeta med världens bästa kollegor!

Är du intresserad av ett nytt spännande jobb och få arbeta med världens bästa kollegor? Kolla då in våra tjänster som Valideringsingenjör, Renrumsoperatör, Analytiker och Laborant nedan och skicka din ansökan snarast.

Valideringsingenjör, Projects & Validation
 
Vi vill ytterligare stärka vår organisation och söker därför en Valideringsingenjör till avdelningen Projects & Validation.
 
Inom avdelningen drivs såväl produktions och utvecklingsprojekt för kunder samt egna investeringsprojekt av varierande slag. Vi arbetar både med kommersiell tillverkning samt tillverkning av material till kliniska studier och variationen på arbetsuppgifter är stor.
 
Allt efter verksamhetens krav ingår uppgifter av större och mindre karaktär. Dessa kan bland annat innefatta:
 
·         Utförande av validering, kvalificering och rekvalificering, inom några eller samtliga av följande områden
          Process
          Rengöring
          Sterilisering
          Utrustning
          Lokaler och media
·         Att självständigt planera, dokumentera och driva valideringsarbete i olika storlekar och karaktär
·         Deltaga i större investerings- och produktprojekt samt leda mindre projekt inom företaget
 
Tjänsten innebär att du kommer ha kontakt med alla avdelningar inom företaget och få en stimulerande blandning av varierande arbetsuppgifter med stor möjlighet till eget ansvar. Den dagliga kontakten med kollegor men även kommunikationen med kunder, leverantörer och samarbetspartners från hela världen gör att det är en förutsättning att du behärskar både svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.
 
Vi söker dig med högskoleutbildning som har flera års erfarenhet inom läkemedelsbranschen eller motsvarande med vana av GMP och valideringsarbete.
 
Du är en ansvarsfull, noggrann, drivande och resultatorienterad person som har lätt för att samarbeta med olika personer.Du är van att arbeta målinriktat samt motiveras av självständigt och ansvarsfullt arbete.
 
Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som Projekt- & Valideringsledare hos oss så hör av dig till
 
Maria Wingren, Manger, Projects & Validation            040-36 10 21
 

Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till snart 201612@rechon.se

 

Operatör, Bulk Production (2-skift)
 
Vi vill ytterligare stärka vår produktionsavdelning och nu söker vi en renrumsoperatör inom fyllning- och förslutning.
 
Avdelningen Bulk Production består i dag av 19 medarbetare. Avdelningen ansvarar för att producera läkemedelslösningar, allt från kliniskt material till färdig vara. Produktionen omfattar beredning, filtrering, aseptisk fyllning av injektionspreparat samt fyllning av sprayprodukter för nasala och orala applikationer
 
På Rechon arbetar vi enligt GMP (Good Manufacturing Practise) och större delen av arbetet utförs i klassade renrumslokaler. Vid samtliga arbetsmoment ställs höga krav på kvalitet, produktionshygien och tillämpning av gällande GMP-regler.
 
Vi erbjuder ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter där du får vara med och göra en skillnad. Bland arbetsuppgifterna ingår
 
·      Aseptisk fyllning och förslutning av läkemedel
·      Fyllning och förslutning av nasala/orala läkemedel
·      Städning av renrum samt tvätt av renrumskläder
·      Back-up som operatör på Förpackningsavdelningen
·      Dokumentering av arbetet
 
Vi söker dig med gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av läkemedelsproduktion eller renrumsarbete. Arbetet kräver att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann och behärskar svenska i tal och skrift. Kunskaper i andra språk, så som engelska, är en fördel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är flexibel, har lätt för att samarbeta och har en öppen och positiv inställning. Utbildning för de olika arbetsuppgifterna kommer att ges internt på Rechon.
 
Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som renrumsoperatör hos oss så hör av dig till
 
Roland Holmqvist, Tillförordnad Manager Bulk Production                                   040-36 11 70
 
 
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till 201611@rechon.se snarast, dock senast 2016-11-15.
 
 
 
Analytiker, kemiska gruppen inom QC
Inom företaget drivs såväl egna läkemedelsprojekt som produktionsprojekt för kunder av varierande slag såsom tech.transfer-projekt för rutintillverkning samt utvecklingsprojekt kring tillverkning av material till kliniska studier.
 
I varje läkemedelsprojekt finns en representant med från gruppen ”Quality Control Chemical & Analytical Development” som ansvarar för att driva de analytiska frågeställningarna i läkemedelsprojekten. Detta innefattar bl a kontroll av råvaror, substans, produkt och förpackningsmaterial. Analysmetoderna vi arbetar efter är pharmakopée-metoder, egenutvecklade metoder eller metoder som kunderna utvecklat. Arbetet sker enligt Good Manufacturing Practice (GMP).
 
Nu vi vill ytterligare stärka vår organisation och söker därför en Analytiker.
 
I arbetet ingår arbetsuppgifter som:
-Sätta upp nya analysmetoder och därefter kvalificera eller validera dem.
 Exempel på tekniker vi ofta använder är HPLC/UPLC, GC, UV, FTIR, Dissolution.
-Utföra tech transfer av kunders analysmetoder.
-Utföra analyser under processvalideringar.
-Releaseanalyser av kliniskt prövningsmaterial eller kommersiell produktion.
-Utföra stabilitetsundersökningar: skriva protokoll, analysera, utvädera resultat och
 skriva rapport.
-Utföra kompatibilitestundersökningar och karaktäriseringsstudier av olika slag.
-Skriva SOPar inom verksamhetsområdet och även hantera och rapportera avvikelser.
 
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från läkemedelsindustrin och har högskoleutbildning inom kemi, bioteknik eller motsvarande. Arbetet kräver att du tycker det är stimulerande med praktiskt arbete kombinerat med dokumentation, uppskattningsvis kommer du spendera minst halva arbetstiden på labbet och utföra analyser. Du kommer självständigt planera och driva de analytiska frågeställningarna i läkemedelsprojekten vilket ställer krav på egen initiativförmåga, noggrannhet, stort engagemang och att du avslutar och levererar i rätt tid.
 
Utmärkta kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning för att klara av tjänsten. Rutinerna kring provhantering och utvärdering av resultat samt analysinstrumentens styrsystem är datoriserade varför vana vid arbete med datorer är ett krav.
 
Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science AB och om tjänsten som QC Analytiker hos oss så hör av dig till:
Anna Löfqvist Svensson, Team Leader på QC kem, 0732-74 53 79
Christina Aston, QP, Head of QA & QC, 040-36 10 15
 
Är Du en van och erfaren analytiker som trivs med många olika arbetsuppgifter, nya utmaningar och ett omväxlande jobb så skicka in din ansökan med CV och personligt brev till 201603@rechon.se.
 
Ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att höra av dig!
 
 
 
Laborant, kemiska gruppen inom QC
Den kemiska gruppen inom QC ansvarar bl a för kontroll av råvaror, media, halvfabrikat och förpackningsmaterial. Metoderna vi arbetar efter vid analys är pharmakopée-metoder (Ph Eur, USP) eller egenutvecklade metoder. Arbetet sker enligt GMP (Good Manufacturing Practice).
 
Nu vi vill ytterligare stärka vår organisation och söker därför en Laborant.
 
Arbetet kommer i första hand bestå av att utföra de kemiska tester som löpande görs på vatten, råvaror och halvfabrikat samt rutinanalys av kommersiella produkter. Dessutom kommer kontroll av förpackningsmaterial och analys av stabilitetsprover ingå i arbetsuppgifterna. I arbetet ingår även utredning och rapportering av avvikelser.
 
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av laborativt arbete och är högskoleingenjör eller labbassistent inom kemi eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet av analystekniker som FTIR, UV, HPLC och Dissolution. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med våtkemiska analyser, analys av läkemedel eller GxP.
 
Arbetet kräver att du tycker det är stimulerande med praktiskt arbete och att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann, har god samarbetsförmåga och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Rutinerna kring provhantering och utvärdering av resultat samt analysinstrumentens styrsystem är datoriserade varför vana vid arbete med datorer är ett krav.
 
Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som Laborant hos oss så hör av dig till
 
Anna Löfqvist Svensson, Team Leader på QC kem, 0732-74 53 79
Christina Aston, QP, Head of QA & QC, 040-36 10 15
 
Är Du en van och erfaren laborant som verkligen gillar att stå på labb och ta hand om det som kommer löpande skicka in din ansökan så snart som möjligt till 201603@rechon.se
 
Ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot att höra av dig!

404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.