Sugen på nytt jobb? Rechon söker nu ännu fler medarbetare!

RECHON SÖKER MEDARBETARE TILL FLERA OLIKA ROLLER OCH AVDELNINGAR
Rechon har de senaste åren expanderat kraftigt och består idag av ca 140 medarbetare. Vi vill nu ytterligare stärka vår organisation och söker därför Projekt- och valideringsledare, Logistiker, QC-Analytiker samt flera Operatörer för bl.a. läkemedelstillverkning, avsyning, packning och renrumsstäd. Kolla in tjänsterna nedan samt tidigare blogginlägg.
.

PROJEKT- OCH VALIDERINGSLEDARE
Tjänsten som Projekt- och Valideringsledare kan anpassas utifrån den erfarenhet Du har, antingen mot Projektledning eller mot Validering, eller allra helst en kombination av båda. På avdelningen Projects & Validation arbetar idag 6 st Projekt- och valideringsledare.

Inom avdelningen drivs såväl produktions- som utvecklingsprojekt för kunder samt egna investeringsprojekt av varierande slag. Vi arbetar både med kommersiell tillverkning samt tillverkning av material till kliniska studier och variationen på arbetsuppgifter är stor.

Allt efter verksamhetens krav ingår uppgifter av större och mindre karaktär. Dessa kan bland annat innefatta:

Att självständigt planera och driva projekt i olika storlekar och karaktär, bla
– Produktprojekt
– Utrustning
– Lokaler och media

Tjänsten innebär att du kommer ha kontakt med alla avdelningar inom företaget och få en stimulerande blandning av varierande arbetsuppgifter med stor möjlighet till eget ansvar. Den dagliga kontakten med kollegor men även kommunikationen med kunder, leverantörer och samarbetspartners från hela världen gör att det är en förutsättning att du behärskar både svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.

Vi söker dig med högskoleutbildning som har flera års erfarenhet inom läkemedelsbranschen e
– Installationsprojekt av ny processutrustning

Att självständigt planera, dokumentera och driva valideringsarbete i olika storlekar och karaktär. Utförande av validering, kvalificering och rekvalificering inom några eller samtliga av följande områden
– Process
– Rengöring
– Sterilisering
ller motsvarande med vana av projektledning, GMP och valideringsarbete.

Du är en ansvarsfull, noggrann, drivande och resultatorienterad person som har lätt för att samarbeta med olika personer. Du är van att arbeta målinriktat samt motiveras av självständigt och ansvarsfullt arbete.

Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som Projekt- & Valideringsledare hos oss så hör av dig till

Maria Wingren, Head of Projects & Validation 040-36 10 21
Skicka din ansökan till jobbPV@rechon.se
.

LOGISTIKER
I rollen som logistiker arbetar du med att säkerställa leveranserna av Rechons produkter genom processen från mottagning av order till kundleverans. Det gör att du i denna roll även arbetar med inköps- och leverantörsprocesser. Rollens ansvar kretsar kring inköp och produktionsinstruktioner. Ditt fokus är därmed både internt och externt gentemot leverantörer. I rollen ingår bla:
– delaktighet i produktionsplanering
– arbete med effektivisering av de olika delarna inom inköp och logistik
– skriva produktionsinstruktioner för bulkproduktion och förpackning
– kundkontakter
– ansvar för uppläggning av artiklar och recept i produktionssystemet
– att säkra att leveransdatum hålls
– att synkronisera arbetet med kvalitetsfunktionen
– leverantörskontakter inklusive utveckling av nya och befintliga leverantörer
– inköp av direkta material
– back-up vid planering av utleveranser
Du är löpande i kontakt med alla funktioner i företaget vilket gör att rollen är bred och innehåller allt ifrån administrativa delar till långsiktig planering och processutveckling. Du rapporterar i dagsläget till VD men har också stöd från många av de funktioner du arbetar med.
Vi söker dig som idag arbetar med logistik och har ett par års erfarenhet. Du har erfarenhet från producerande verksamheter och är van vid att använda Excel för att skapa struktur och effektivitet i det du gör. Du är troligtvis civilingenjör eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetat med flöden och har du erfarenhet från läkemedelsindustrin eller förpackningsindustrin är det meriterande.
Som person är du ansvarstagande och drivande. Du är också strukturerad och stresstålig. Prestigelöshet och en positiv inställning till förändring är också framgångsfaktorer i denna roll.
Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som Logistiker hos oss så hör av dig till

Roland Holmqvsit, CEO, 0709 – 48 24 24

Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till info@rechon.se snarast.