Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Vi söker en processtekniker till Rechon « Rechon Life Science
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Vi söker en processtekniker till Rechon

Processtekniker, Maintenance & Engineering
 
Vill du arbeta för att säkra produktleveranser till våra kunder? Kan du trivas i en miljö där det är stort fokus på optimalt användande av resurser och utrustning. Är du kvalitetsmedveten, noggrann och serviceinriktad? Då är du kanske den engagerade kollega vi letar efter!
 
Om avdelningen
Maintenace and Engineering, är en avdelning som i dag består av 7 personer och ansvarar för drift och underhåll av fastigheter, produktionslokaler, produktionsutrustning, processdatorsystem och mediasystem, kalibrering av utrustning och teknikutveckling.
 
Jobbet
Vi erbjuder ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter. Bland arbetsuppgifterna ingår
att samarbeta med avdelningarnas produktionspersonal för att säkerställa optimal drift, ha ett nära samarbete med övriga processtekniker för att lösa de problem av teknisk natur som kan uppstå, lösa akuta driftsproblem, medverka vid planering och utförande av valideringar, medverka vid framtagande av skriftliga rutiner och SOPar inom sitt arbetsområde, dokumentera utförda underhållsinsatser, medverka vid planering för inköp och igångsättning av nya maskiner och installationer, medverka vid inköp av reservdelar och förnödenheter för löpande underhåll, bidraga med idéer för att vidareutveckla och förbättra teknik och arbetsmetoder. Skiftarbete och beredskap ingår i tjänsten.
 
På Rechon arbetar vi enligt GMP (Good Manufacturing Practice) och större delen av arbetet utförs i klassade renrumslokaler. Vid samtliga arbetsmoment ställs höga krav på kvalitet, produktionshygien och tillämpning av gällande GMP-regler.
 
Kvalifikationer
Vi söker nu dig som har ett genuint teknikintresse och är yrkesutbildad inom el eller maskin, alternativt annan teknisk utbildning inom drift- eller processteknik. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av modern styr- och reglerteknik, felsökning, reparation av processutrustning, samt vana vid datoriserade system.
 
Som tekniker är det ett krav att du behärskar svenska i tal och skrift väl då tjänsten innefattar läsande av manualer och instruktioner på svenska. Kunskaper i andra språk, så som engelska, är en fördel. Utbildning för de olika arbetsuppgifterna kommer att ges internt på Rechon.
Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som tekniker hos oss så hör av dig till
Olle Olsson, Manager M&E,                040-361269                                          
Åsa Nyhlén, Head of Production,          073-866 63 51
 
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till info@rechon.se snarast
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.