Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Vi utlyser tre tjänter på Rechon i Malmö – två inom aseptisk produktion och en på QC lab « Rechon Life Science
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Vi utlyser tre tjänter på Rechon i Malmö – två inom aseptisk produktion och en på QC lab

 

Operatör disk/städ, Bulk Production
 
Vi vill ytterligare stärka vår produktionsavdelning och därför söker vi nu en operatör för disk/städ i vår produktionsavdelning.
 
Avdelningen ansvarar för att producera läkemedelslösningar, allt från kliniskt material till färdig vara. Produktionen omfattar beredning, filtrering, aseptisk fyllning av injektionspreparat samt fyllning av sprayprodukter för nasala och orala applikationer
 
På Rechon arbetar vi enligt GMP (Good Manufacturing Practise) och större delen av arbetet utförs i klassade renrumslokaler. Vid samtliga arbetsmoment ställs höga krav på kvalitet, produktionshygien och tillämpning av gällande GMP-regler.
 
Vi erbjuder ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter där du får vara med och göra en skillnad. Bland arbetsuppgifterna ingår
 
·         Disk av utrustning för beredning och fyllning efter avslutad produktion samt förpacka utrustning och märka med datum samt placera utrustningen på avsedd plats
·         Utföra tvätt och tillse att det finns renrumskläder färdiga för användning
·         Delta vid daglig städning av produktionslokaler oc h dokumentera utfört arbete i städprotokoll
·         Vid behov utföra disk-,fyllnings-, förslutnings- och avsyningsarbeten
 
Vi söker dig med gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av läkemedelsproduktion eller renrumsarbete. Arbetet kräver att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann och behärskar svenska i tal och skrift. Kunskaper i andra språk, så som engelska, är en fördel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är flexibel, har lätt för att samarbeta och har en öppen och positiv inställning
Utbildning för de olika arbetsuppgifterna kommer att ges internt på Rechon.
 
Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som operatör hos oss så hör av dig till:
 
Roland Holmqvist, Tillförordnad Manager Bulk Production           040-36 11 70
 
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till 201606@rechon.se senast 30 juni 2016.
 
 
Operatör renrum, 2-skift, Bulk Production
 
Vi vill ytterligare stärka vår produktionsavdelning och därför nu söker vi en renrumsoperatör inom fyllning- och förslutning.
 
Avdelningen Bulk Production består i dag av 17 medarbetare. Avdelningen ansvarar för att producera läkemedelslösningar, allt från kliniskt material till färdig vara. Produktionen omfattar beredning, filtrering, aseptisk fyllning av injektionspreparat samt fyllning av sprayprodukter för nasala och orala applikationer
 
På Rechon arbetar vi enligt GMP (Good Manufacturing Practise) och större delen av arbetet utförs i klassade renrumslokaler. Vid samtliga arbetsmoment ställs höga krav på kvalitet, produktionshygien och tillämpning av gällande GMP-regler.
 
Vi erbjuder ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter där du får vara med och göra en skillnad. Bland arbetsuppgifterna ingår
 
·      Aseptisk fyllning och förslutning av läkemedel
·      Fyllning och förslutning av nasala/orala läkemedel
·      Städning av renrum samt tvätt av renrumskläder
·      Back-up som operatör på Förpackningsavdelningen
·      Dokumentering av arbetet
 
Vi söker dig med gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av läkemedelsproduktion eller renrumsarbete. Arbetet kräver att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann och behärskar svenska i tal och skrift. Kunskaper i andra språk, så som engelska, är en fördel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är flexibel, har lätt för att samarbeta och har en öppen och positiv inställning. Utbildning för de olika arbetsuppgifterna kommer att ges internt på Rechon.
 
Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som renrumsoperatör hos oss så hör av dig till
 
Roland Holmqvist, Tillförordnad Manager Bulk Production                                   040-36 11 70
 
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till 201607@rechon.se snarast, dock senast 2016-06-30.
 

 
 
Analytiker/Laborant till kemiska gruppen inom QC
 
Inom företaget drivs såväl egna läkemedelsprojekt som produktionsprojekt för kunder av varierande slag såsom techtransfer-projekt för rutintillverkning samt projekt kring tillverkning av material till kliniska studier. Den kemiska gruppen inom QC ansvarar bl a för kontroll av råvaror, media, halvfabrikat och förpackningsmaterial. Metoderna vi arbetar efter vid analys är pharmakopée-metoder (Ph Eur, USP) eller egenutvecklade metoder. Arbetet sker enligt GMP (Good Manufacturing Practice).
 
Nu vi vill ytterligare stärka vår organisation och söker därför QC Analytiker/Laborant till avdelningen ”Quality Control Chemical & Analytical Development”.
 
Arbetet innefattar kontroll av råvaror, substans och produkt i utvecklingsprojekt men även rutinanalys av kommersiella produkter är avdelningens ansvar. Dessutom kommer analys av stabilitetsprover, validering av analysmetoder och andra analytiska undersökningar i läkemedelsprojekt ingå i arbetsuppgifterna.
 
I arbetet ingår dokumentation av analyser/undersökningar och utredning och rapportering av avvikelser. Beroende på sökandes bakgrund och erfarenhet kan det även vara aktuellt att skriva stabilitetsprotokoll/rapporter och valideringsprotokoll/rapporter och andra sammmanfattande rapporter.
 
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av laborativt arbete och är utbildad till högskoleingenjör/labbassistent inom kemi eller har högre utbildning inom kemi/bioteknik.
Du ska ha erfarenhet av analystekniker som FTIR, UV och HPLC/UPLC. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med läkemedelsutveckling/analys av läkemedel, kemiska råvaruanalyser/farmakopée-analyser  eller GxP.
 
Arbetet kräver att du tycker det är stimulerande med praktiskt arbete och att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann, har god samarbetsförmåga och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Rutinerna kring provhantering och utvärdering av resultat samt analysinstrumentens styrsystem är datoriserade varför vana vid arbete med datorer är ett krav.
 
Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science och om tjänsten som Analytiker/Laborant hos oss så hör av dig till
 
Anna Löfqvist Svensson, Team Leader på QC kem, 0732-74 53 79
Christina Aston, QP, Head of QA & QC, 040-36 10 15
 
Är Du en van och erfaren laborant som trivs med att stå på labb och ta hand om det som kommer löpande varvat med dokumentation så är du välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev snarast till:
 
 
Rechon Life Science AB
Att. Anna Löfqvist Svensson
Box 600 43
216 10 Limhamn
 
eller per mail till 201603@rechon.se
 
Sista ansökningsdag är 2016-08-14 men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.
Vi ser fram emot att höra av dig!
 
.
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.