Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Visst är du väl sugen på att börja jobba på Rechon?! Nya tjänster finns nu på både QA och QC. « Rechon Life Science
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Visst är du väl sugen på att börja jobba på Rechon?! Nya tjänster finns nu på både QA och QC.

Quality Assurance Manager, QA
 
Rechon Life Science AB är ett mångfacetterat företag som arbetar med både kunders och egna utvecklingsprojekt, kommersiella produkter samt prövningsläkemedel. Vi producerar främst aseptiska injektionspreparat i vialer, ampuller, sprutor och cartridge men även en del nasala och orala sprayprodukter. Vi har en stor förpackningsverksamhet där även serialisering av produkter ingår. Rechon arbetar i enlighet med gällande GMP-krav för läkemedel i främst EU (Eudralex vol 4) och USA (21 CFR part 211) men för en global marknad.
 
Vi söker nu kvalitetsvärderare – Quality Assurance Manager – till vår QA-avdelning. QA är ansvarig för kvalitetssystemet på Rechon där följande delsystem ingår:
  
·         God dokumentationssed
·         Ändringar
·         Validering
·         GxP riskhantering
·         Korrigerande & förebyggande åtgärder
·         Avvikelsehantering – OOS hantering
·         Reklamationer och indragningar
·         Leverantörsuppföljning
·         Frisläppning av produkt
·         Egeninspektion
·         Träning/utbildning
 
Förutom alla de varierande uppgifter som ryms inom kvalitetsarbete ingår även QA-ansvar i pågående utvecklingsprojekt, både interna och externa, delta vid inspektioner från myndigheter och kunder, auditera leverantörer samt att påverka och upprätthålla den övergripande tolkningen av allmän GMP på Rechon.
 
Tjänsten innebär att du kommer ha kontakt med alla avdelningar inom företaget och få en stimulerande blandning av varierande arbetsuppgifter med stor möjlighet till eget ansvar. Den dagliga kontakten med kollegor men även kommunikationen med kunder, leverantörer, inspektörer och samarbetspartners från hela värden gör att det är en förutsättning att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
 
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som kvalitetsvärderare (QP-delegat) på ett läkemedelsföretag. Erfarenhet från prövningsläkemedel (IMP) är meriterande. Din utbildning bör vara apotekare, civilingenjör eller liknande.
 
Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science AB och om tjänsten som kvalitetsvärderare hos oss så hör av dig till
 
Christina Aston, QP, Head of QA & QC                      040-36 10 15
 
Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till JobbQA@rechon.se snarast.
 
 
 
Den mikrobiologiska gruppen inom Quality Control, QC, ansvarar bl. a. för kontroll av produktionsmiljö, råvaror, media, halvfabrikat och visst förpacknings material. Metoderna vi arbetar efter är farmakopé metoder (Ph Eur, USP, JP) eller egenutvecklade metoder. Arbetet sker enligt Good Manufacturing Practice, GMP.
 
Nu vill vi ytterligare stärka vår organisation och söker därför Analytiker till den mikrobiologiska gruppen inom QC.
 
Personerna vi söker kommer i första hand att utföra mikrobiologiska tester på media, råvaror och färdiga läkemedel med avseende på totalantal, specifika mikroorganismer och endotoxininnehåll. Dessutom ingår avläsning produktionshygienprover och identifiering av ev mikroorganismer.
I samband med att nya produkter börjar produceras ingår även en del arbete i projektgrupper.
Arbetet innebär också viss provtagning i renrum samt registrering av prover och resultat i labdata system.
 
Vi söker dig som har erfarenhet av laborativt arbete och är utbildad BMA inom mikrobiologi eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av renrum och tidigare har arbetat med analys av läkemedel eller GxP.
 
Arbetet kräver att du tycker det är stimulerande med både praktiskt och administrativt arbete, att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann, har god samarbetsförmåga och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Rutinerna kring provhantering samt utvärdering och trendning av resultat är datoriserade varför vana vid arbete med datorer är ett krav.
 
Är du intresserad av att veta mer om Rechon Life Science AB och om tjänsten som Analytiker hos oss så hör av dig till:
 
Maj-Lis Olsson, Team Leader på QC mikrobiologi, 0732-74 50 35
Christina Aston, QP, Head of QA & QC, 040-36 10 15
 
Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till JobbQCM@rechon.se snarast.
 
Vi ser fram emot att höra av dig!
 
 
 
404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.